Moderator: GM
po tytule i tematyce oryginalnego materiału można dojść do wniosku że dostaniemy cyberpunk

uci napisał(a):jak pod koniec gry nie wyjdzie że gł. bohaterka to android opanowany jakimś duchem zmarłej córki prezesa firmy który przy okazji jest szamanem voodoo to będzie dobrze
Solidny napisał(a):uci napisał(a):jak pod koniec gry nie wyjdzie że gł. bohaterka to android opanowany jakimś duchem zmarłej córki prezesa firmy który przy okazji jest szamanem voodoo to będzie dobrze
Myślę, że dokładnie tak będzie. Na koniec ktoś jej rozwali główny procesor, ale przeżyje, bo jest napędzana potęgą miłości
Solidny napisał(a):uci napisał(a):jak pod koniec gry nie wyjdzie że gł. bohaterka to android opanowany jakimś duchem zmarłej córki prezesa firmy który przy okazji jest szamanem voodoo to będzie dobrze
Myślę, że dokładnie tak będzie. Na koniec ktoś jej rozwali główny procesor, ale przeżyje, bo jest napędzana potęgą miłości

SALADYN napisał(a):Ja też lubię, tylko gdy pożycze albo dostanę w abonamencie zamiast bulić dwie stówy na premierę.
Gillian napisał(a):Solidny napisał(a):uci napisał(a):jak pod koniec gry nie wyjdzie że gł. bohaterka to android opanowany jakimś duchem zmarłej córki prezesa firmy który przy okazji jest szamanem voodoo to będzie dobrze
Oczywiście wszystkie te sceny będą randomowo rozrzucone po grze bez żadnej logicznej konsekwencji. Tak żeby wydawało się, że fabuła jest głęboka, tylko gracz nie ogarnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość