Moderator: GM

ale to taki drobny szczegół. 7 to dla mnie gra dobra, ale nie powalająca, od tak na jeden raz. 6tka to raczej tytuł jak na prawdę nie będę miał w co grać. No ale to już dyskusja na inny temat.

): dziesięć stopni to o 7 za dużo, peace!
Gac666 napisał(a):Subiektywizm vs obiektywizm

kALWa888 napisał(a):No dlatego jest coś takiego jak recenzja/ocena podparta oceną/recenzją. Czytasz tekst z którego wynika, że komus podoba się grafika ale szału nie robi to masz 7/10. Co za problem? Problem jest wtedy jak ocena nie wynika z tekstu lub ktoś tego tekstu nie czyta i sapie, że 7/10 to za nisko. Dzisiaj poza tym używa sie tylko ocen w skali od 7-10, wszystko co ponizej to crap/średniak niegodny zainteresowania xD. Tych ocen mogłoby w ogóle nie być, ale ja je lubię.

Gac666 napisał(a):Nie zgodzę się z tym do końca. CdAction nadal stosuje 10 stopniową skalę, dało np. Wolfenstein: The new order 5+

Aszyn napisał(a): dropią legendary na low-lvl mobach z dużym rate'em
SALADYN napisał(a):Aszyn napisał(a): dropią legendary na low-lvl mobach z dużym rate'em
Tak się tylko wtrącę że między innymi właśnie taka nomenklatura odstrasza mnie od wszelakich typowych MMO.
).
...teraz poczułem sie jak prawdziwy no-life. Dzięki chłopaki! 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość