Moderator: GM
Jak na zwykłego remastera to całkiem przyzwoicie. No i ruszyłem od razu na poziomie Crushing, czyli tym najcięższym, który wcześniej był do odblokowania, teraz jest dostępny od początku, bo do odblokowania jest jeszcze trudniejszy Brutalny. Przez te wszystkie lata, które minęły od ostatniej przygody w U1 zapomniałem jaka ta gra jest trudna na Crushingu w porównaniu z U2 czy U3. Dawno się tak nie wkurwiałem podczas grania. No ale i tak się udało z licznikiem coś koło 10 godzin. Także długo się nie męczyłem. Tutaj nachodzi mnie refleksja, skoro na Crushing jest tak ciężko, to jak musi być na Brutal? Nawet nie mam ochoty sprawdzać, przynajmniej teraz. Poziom remastera naprawdę jest bardzo dobry, a wisienka na torcie w postaci polskiego dubbingu tylko to dopełnia. Gra jaka jest każdy wie bo to przecież już staroć, także nie ma się co rozpisywać. Yo

Gillian napisał(a):Tu chyba już nikt nie gra na 360, tym bardziej w gry, które trafiły się tej konsoli ochłapem z current genów.

SALADYN napisał(a):Call of Duty: World at War
Nie mam ostatnio czasu na granie w coś dłuższego więc na święta wziąłem sobie typowego jednostrzałowca. Podczas trwania szóstej generacji konsol druga wojna światowa była obok feudalnej Japonii najbardziej oklepanym settingiem w grach wideo, teraz z kolei czuć wyraźny niedosyt w tej tematyce, dzięki temu WaW przeszedł bez popity i nawet troszkę pograłem online (kampania !!!). Mamy tu klasycznego, dynamicznego CoD'a w klimatach drugiej wojny światowej bez zbędnego patosu za to brutalnie i dosadnie, niczego więcej mi nie potrzeba.

Zielony - przeszedłem. Jasno zielony - przeszedłem albo na 100% albo parę razy 

. Tu nie mam w zasadzie żadnych.Gillian napisał(a):tl;dr
Gra jest kiepska i mi sie nie podobala, ale jest stara, wiec 9/10

Gillian napisał(a):Kilka lat temu kupilem Skate, usiadlem to tego trzy razy i nie chwycilo. Niedawno kupilem trojke, sprobowalem dwa razy i tez nie. Wole jednak platformowkowe podejscie do deski z THPSow...
W Skate i THPS tematyka jest ta sama, ale podejście inne, zależy co kto lubi. Ja osobiście lubię obie gry/serie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość