Moderator: GM
Gac666 napisał(a):Premiera na torrentach już była heh. Ściągam, zobaczymy czy zdąże przed odebraniem mojego oryginału.
Sylvan Wielki napisał(a):Śmiesznie to wygląda, ale to czepianie się na siłę

uci napisał(a):Ale gdyby znów wprowadzono tutaj realizm, to ze snajperką lub chociaż dobrym celem moglibyśmy przejsć całą grę oddając po jeden strzał.
A więc mamy taki wybiórczy realizm, co dla mnie jest po prostu głupie. Czy komuś przeszkadzałoby gdyby walka była w 100% turowa? Jeśli już dostaję real-timowe FPP i mam możliwość własnoręcznego wycelowania w głowę to niestety, ale na statystyki nie ma już miejsca.
Gac666 napisał(a):Jeśli chcesz możesz nie strzelać w ogóle w real time i będzie dobrze
Gac666 napisał(a):co z tego, że trafisz kolesia w głowe skoro z małą percepcją i brakiem perków nie zadasz mu strzału krytycznego?
Jeśli chcesz możesz nie strzelać w ogóle w real time i będzie dobrze
Ta, a w mario skakać tylko nisko, bo przecież człowiek tak wysoko nie skacze.
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
to jest dobra idea na MGS5 
uci napisał(a):http://www.nma-fallout.co...0&mode=previous
SincoderFX napisał(a):To nie pierwsza i nie ostatnia gra z takim motywem, pamiętam jak w Max Payne'ie się śmiałem, że na hardzie pakuję kolesiowi cały magazynek z uzi w głowę a ten żyje i dalej do mnie strzela;) No cóż, MGS ma swoją beczkę wyciąganą z kieszeni to i Fallout 3 może mieć swoje "headshoty". A nawet 10 headshotów. A nawet 30. I dopiero wtedy śmierć;P
kul napisał(a):Czy ja wiem...Soul Blade to bijatyka, a one maja swoj realizm. Ogromne plecaki to cos co jest z nami od zawsze i chociaz absurdalne to nie razi, bo gry nie sa ultra rzeczywiste. Itemki w Diablo to takze czesc swiata gry.
Natomiast ~30 ewidentnych strzalow w glowe to po prostu absurd. Rozumiem gdyby te strzaly mijaly glowe, bo te pare procent zawarzylo, ale gdy z glowy tryska krew, a czlowiek zyje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości