Moderator: GM
Minimalne wymagania systemowe:
Procesor: Core 2Duo 2.2 GHz lub dwurdzeniowy AMD 2.5 GHz
RAM: 1GB Win XP/ 2GB Vista/7
Grafika: GeForce 8800 512MB lub analogiczny Radeon (HD3850 512 MB)
Wolne miejsce na HDD: 16 GB
Rekomendowane wymagania systemowe:
Procesor: Czterordzeniowy Intel lub AMD
RAM: 3GB Win XP/ 4GB Vista/7
Grafika: GeForce 260 1GB lub analogiczny Radeon (HD4850 1GB)
Wolne miejsce na HDD: 16 GB
twilite kid napisał(a):A w ogole mozecie w to grac czy czekacie jak wszyscy na patcha aktywujacego?
SALADYN napisał(a):deadspace6, a jak reszta, są kartki jakieś powyrywane i jak prezentuje sie ogólnie ta kolekcjonerka bo mogę jeszcze olać odebranie gry wtedy się nie sparzę na tandetnym towarze.
Faja napisał(a):Gram od dwóch dni i nie podoba mi się jak na razie.
1. System walki zdupiony.
2. Ekwipunek mało czytelny, nie wiadomo co jest gdzie.
3. Informacje pojawiające się na ekranie są napisane tak małą czcionką, że to woła o pomstę do piekła normalnie. Jakiś napis ledwie mignie i nic.
4. Mapa z Dziennikiem tak zdupiona, że za to to Tomasz G. powinien zostać wychłostany na rynku w Bytomiu.
5. Samouczek, który w ogóle nie pomaga. Przykład: By wypić eliksiry wejdź w tryb medytacji... Hehe przeszukałem ustawienia klawiszy i nigdzie nie znalazłem jak się wchodzi w tryb medytacji. Przypadkiem na to trafiłem.
6. Tryb skradankowy - o w mordę to jest dopiero żenada. Mój geralt raz przykleił się do niewidzialnej ściany i za cholerę nie chciał się odkleić. Dopiero wyciągnięcie miecza pomogło.
Oczekiwania miałem wielkie, niestety CDPRed nie postarali się. Zobaczymy jak będzie się grało, jak przebrnę przez te wszystkie niedogodności, bo w końcu się do nich przyzwyczaję.
SALADYN napisał(a):nie znać nie wypada.
Faja napisał(a):Gram od dwóch dni i nie podoba mi się jak na razie.
1. System walki zdupiony.
2. Ekwipunek mało czytelny, nie wiadomo co jest gdzie.
3. Informacje pojawiające się na ekranie są napisane tak małą czcionką, że to woła o pomstę do piekła normalnie. Jakiś napis ledwie mignie i nic.
4. Mapa z Dziennikiem tak zdupiona, że za to to Tomasz G. powinien zostać wychłostany na rynku w Bytomiu.
5. Samouczek, który w ogóle nie pomaga. Przykład: By wypić eliksiry wejdź w tryb medytacji... Hehe przeszukałem ustawienia klawiszy i nigdzie nie znalazłem jak się wchodzi w tryb medytacji. Przypadkiem na to trafiłem.
6. Tryb skradankowy - o w mordę to jest dopiero żenada. Mój geralt raz przykleił się do niewidzialnej ściany i za cholerę nie chciał się odkleić. Dopiero wyciągnięcie miecza pomogło.
Oczekiwania miałem wielkie, niestety CDPRed nie postarali się. Zobaczymy jak będzie się grało, jak przebrnę przez te wszystkie niedogodności, bo w końcu się do nich przyzwyczaję.
Faja napisał(a):Tak, żeby mieć ścisłość. Pisząc powyższe miałem na myśli część drugą.
Pierwsza była zajebista.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość