Moderator: GM

Plotki głoszą o nachodzącej nowej mapie Meksyku

Pierwszy Leon. Z resztą poczekam na REmake 2ArecaS napisał(a):Ale do drugiego scenariusza w RE2 czy dopiero pierwszy robisz? Jeśli pierwszy, to pakuj potem zaraz drugą płytę i graj scenariusz B.

. Grałem dawno temu na PC oraz jakiś czas temu w wersję na NDSa, ale na remake'a czekałem nie wiem ile lat (Remake na GC mnie ominął).

uci napisał(a):z indyków - Undertale - polecam szczerze, tylko broń boże nie ruszaj żadnych poradników czy forów na temat gry póki nie przejdziesz całości i nie ruszysz NG+ (5-6h wystarczy)
tak dobrze bawiącej się nami jako graczem gry dawno nie widziałem

Pabian01 napisał(a):Gilian a co z Binary Domain? Grałeś już?
Generalnie na początku jest mnóstwo takich tanich patentów na uwalenie gracza, ale doszedłem już do pałacu i residentowe nawyki zaczynają procentować. Ba, okazuje się, pierwszy raz w klasycznym RE jakoś sensownie radzę sobie samym nożem!
Muszę stwierdzić, że do tej pory jestem pod wrażeniem tego jak te staroszkolne gry (a w każdym razie RE) potrafiły budować poziom trudności. Jesteś rzucony na głęboką wodę i jak chcesz, to możesz wszystkich przeciwników ominąć - da się. Jak chcesz, to możesz wszystkich zabić nożem - da się. Po prostu nikt nie mówił, że będzie łatwo.
Póki co mi się podoba, choć postać Steve'a najchętniej bym zabił.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość