Moderator: GM
kotek napisał(a):witam wszystkich specjalistów od mgs mam pewien problem z dodatkiem vr special misions posiadam ps3 60g z grywalnoscia wsteczna i ostatnio powruciłem do gry w mgs podczas grania naszła mnie ochota zeby powymiatac troszeczke ninja kiedys miałem pirata na ps teraz zakupiłem na allegro special misions orginał i niechce wystartowac wkładam do ps3 jest ikona konami i dzwiek i nagle wyswietla sie komunikat zebym włorzył mgs plyte 1 lub 2 wkładam i wyswietla sie napis wrong disc i nic dalej nie idzie moze miał ktos taki przypadek pozdro.
SALADYN napisał(a):Ja polecam regeneracje nośnika (najlepiej obu płytek MGS i SM) kosztuje to około 10 zł od płytki jednak w tym przypadku przez te czarne spody gier może to nic nie dać.
kotek napisał(a):Wielkie dzięki koledzy za rady i podzielenie się doświadczeniami napewno się przydadzą. Niestety są wśród nas tacy co po polsku nie rozumieją i tacy co niemają pojecia co to ps3,grywalność wsteczna,i o zgrozo VR SPECIAL MISIONS ale skąd ma wiedzieć jak w 1998 kiedy kupowałem mgs w dniu premiery w polsce na psx i grajac w niego po 17g non stop miał wtedy 5 latek i bawił się klockami wiec nie pouczaj jak niewiesz i niepisz jak niewiesz bo tylko denerwujesz ludzi swoimi debilnymi tekstami.PS PRAWDZIWY FAN ROZUMIE WSZYSTKO
Askel napisał(a):Ja bym nazwał to wejściem w złym guście.
"Prawdziwy fan" wie, że europejska premiera MGS na PSX miała miejsce w 1999roku. Weź pan się lepiej uspokój. Zresztą to wstyd by tak dojrzały człowiek tak pisał.kotek napisał(a):ale skąd ma wiedzieć jak w 1998 kiedy kupowałem mgs w dniu premiery w polsce na psx
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość