Fajnie, że Raiden ma duży wachlarz ciosów bo bałem się, że będzie kiepsko.Hmm wszak to tylko demo
Johan napisał(a):To, że finalna wersja może się różnić, to kłamstwo deweloperów. Mówił o tym Adrian Chmielarz..Hmm wszak to tylko demo
. Myślę że szybko stanieje 
. Poza tym postacie wyglądają całkiem nieźle. No i ani razu mi chyba nie zwolniła, a na płynności w grze akcji zależy mi bardziej niż na pięknym slideshow. Niby dostali spadek po KP, ale jednak grę robili chyba od nowa po swojemu. Simon napisał(a):Aleee z nas heretycy:D
uci napisał(a):gdyby oceniac gry na podst. demek to bym nie kupił nigdy Castlevani: LoS czy Brutal legend

uci napisał(a):demko będzie 22 stycznia, akurat na ostatni chwyt żeby nastawić się na premierę lub odwrotnie - odpuścić na dłuższy czas

uci napisał(a):jako że to forum MGSa można by pomyśleć że tych drugich tu nie będzie

uci napisał(a):jako że to forum MGSa można by pomyśleć że tych drugich tu nie będzie
SALADYN napisał(a):uci napisał(a):jako że to forum MGSa można by pomyśleć że tych drugich tu nie będzie
Przecież widać że większość ludzi na forum już RISING'a skreśliła bo Raiden ma chrypkę, świra i ciacha wszystkich wokoło.

Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość