Wieści oraz przypuszczenia na temat MGS: Rising

Kontynuacja losów Raidena od Platinum Games we współpracy z Kojima Productions. Czy fani to przeżyją?

Moderatorzy: Snake., GM

Postprzez Gillian » Śr cze 16, 10 10:36

No niestety nic zaskakującego. Cała MGSowa ferajna pewnie powróci w jakiejś formie...
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez revil92 » Śr cze 16, 10 11:46

Już brzmi lepiej, no i zobaczymy jak to wyjdzie.
Zapraszam do mojego sklepu gry na PS3 i nie tylko http://revil-game.otwarte24.pl/
revil92
Arnold

Postprzez Snake_VR5 » Śr cze 16, 10 11:49

Wiemy już że gra nie jest kontynuacją czwartej odsłony serii. Akcja gry toczy się pomiędzy wydarzeniami ukazanymi w MGS 2 i MGS 4.

A jednak miałem racje :D

W temacie ''Kontynuacja ?'' napisałem kiedyś

Raiden napisał(a): uważam że w Post-Big Shell jest co pokazać (opierając się na MGS wiki) - 1) Ratowanie Sunny z Area 51, 2) Wątek na Alasce, 3) Więzień Patriotów, 4) Dr Drago Pettrovich Madnar , jego pojawienie się mogło by być ukłonem w stronę MG2:SS. Można wpleść w to wszystko co wymienione jeszcze coś dodatkowego
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez Gac666 » Śr cze 16, 10 13:01

Fuck yeah! Dla mnie awesome :3
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez La-Li-Lu-Le-Lo » Śr cze 16, 10 13:06

Jakoś mnie to nie zaskoczyło. Wiadomo było, że jak nie akcja po MGS4 to ratowanie Sunny z Area 51 przed MGS4. Dla mnie awesome. Na pewno będzie pokazane jak Raiden stał się "cyborgiem". Co do pojawienia się Snake'a to w MGS4 spotyka się z Raidenem poraz pierwszy od dłóższego czasu więc nie sądze żeby Snake się pojawił w Rising.
La-Li-Lu-Le-Lo
Fortune

Postprzez SaladinAI » Śr cze 16, 10 13:42

Akcja gry zaczyna się w momencie gdy Raiden rozpoczął proces przekształcania się w maszynę, plasując tym samym Rising w punkcie pomiędzy drugą a czwarta odsłoną serii. Jednak, jak nie trudno zauważyć, ten Raiden wygląda zupełnie inaczej od swojej wersji z MGS 4. Wynika to z faktu iż w grze poznamy wydarzenia którzy sprawiły że stał się tym czym był w czasie trwania Guns of the Patriots.

MGS: Rising prezentuje zupełnie nowy i świeży koncept dla gry, oparty na elastycznych ruchach przy walce mieczem. Zależnie od pożądanego kąta uderzenia, klinga przetnie wybrane przez gracza miejsce. Jednym z elementów tej strategii jest coś co Matsuyama, producent gry, określa jako podbijanie piłki, czyli podrzucanie przeciwników w górę i cięcie ich na tej wysokości. Zapowiada się także na to że sekcje związane z walką mieczem stanowić będą rdzeń pojedynków w grze.

Fani nie pomylili się w jednym: Raiden, jako cyborg, potrzebuje energii. Źródło zasilania zyska poprzez niszczenie wrogich jednostek i zbieranie z nich części, co zostało pokazane w zwiastunie. Uzyskanie akumulatorów będzie zależało od tego gdzie skierujemy cios mieczem, w konsekwencji nasz wybór będzie równał się różnym skutkom - w praktyce uzyskać możemy różne przedmioty. Wszystko jest kwestią wybranej przez gracza strategii.

Niszczenie środowiska to także nowy element gry. Nie wszystko ulegnie jednak destrukcji. Choć twórcy twierdzą że kod gry pozwala na większą swobodę w tej materii, tak pełna wolność uczyniłaby rozgrywkę zbyt wymagającą - stąd pojawiły sie ograniczenia.

Wobec nowego stylu rozgrywki narosło wiele nieporozumień. Nic dziwnego, skoro trailer ukazywał niekonwencjonalny dla serii sposób rozprawiania się z wrogiem. Jednak wg twórców gracz ma wybór. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby rozgrywkę potraktować w klasycznym stylu, kładąc nacisk na byciu niewidzialnym. Z kolei gracze skupiający się na swoich umiejętnościach, bez problemu będą mogli wbijać się w sam środek zbiorowych walk. Nie zmienia to faktu że gra stawia bardziej niż dotychczas na pojedynki z udziałem katany. Dynamizm jest tym co odróżnia Rising od poprzedniczek. Twórcy nie zdradzają jednak czy położymy swoje ręce na czymś więcej niż na wysłużonym mieczu. Z punktu widzenia rozgrywki gra koncentruje się na walkach z udziałem katany, przy czym cała skradnkowa strona serii zostaje zachowana.

Reżyser gry podkreśla pewną wrażliwość jaką chcą osiągnąć wraz z tytułem. Gra nie wspiera bezmyślnego zabijania, ponadto twórcy kładą nacisk na różnicę pomiędzy pozbywaniem się maszyn a zabijaniem ludźmi. Zasada no kill także odgrywa tutaj swoją rolę. W tym rozumieniu gracz staje przed moralnym wyborem, gdy zamiast przeciwnika mechanicznego zmuszony jest do starcia się z człowiekiem, musi zdecydować czy wybierze śmierć żołnierza czy ominie go używając katany rzeźbiąc nową ścieżkę ucieczki.

http://www.mgs.gram.pl/news.php?readmore=1800
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Śr cze 16, 10 14:04

no w końcu coś co cieszy, już balem sie ze z raidena zrobia ninja madafkem a tak dostaniemy pokazaną całą jego przemianę czyli "śmierć" Jacka i narodziny "raidena", więc zapowiada się fajnie i też pod tym względem awesome dla mnie, a nowe informacje także uspokajaja i sprawiaja ze zaczynam czekać z niecierpliwoscia.

Wiemy więc już czemu walczymy z crying wolf i najemnikami ośmiorniczki.
Może też pojawi sie ta 5 PMC z MGS4 ?

co więcej jest szansa ze osobiście staniemy do 2 pojedynków z vampem :)
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SaladinAI » Śr cze 16, 10 14:10

Mnie ciekawi końcówka - wyrzuty sumienia+miecz = nowa droga przejścia. Mam nadzieję że da się z tego zbudować konkretną strategię.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Tidus93x » Śr cze 16, 10 14:13

A więc jednak mamy brakujący chapter z życia Raidena. Cieszę się natomiast, że nadal można będzie postawić na skradanie. Coś jak Splinter Cell: Conviction (wybór skradanie lub otwarta walka). Mam jedynie nadzieję, ża na Pieca wyjdzie, bo na konsoli to w to nie zagram XD.
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez Snake_VR5 » Śr cze 16, 10 14:16

Czyli nareszcie coś więcej o systemie stealth w Rising, cieszy fakt że i o nim nie zapomniano. Dobrze że gra nie będzie czysto efekciarstwem, gdzie będziemy wyżynać mieczem wielu przeciwników i pruć do przodu. Dostaniemy więc przemianę wewnętrzna i zewnętrzna Raidena, oraz uzupełnienie wątków i kolejny element układanki. Wzrastają więc szanse na to że epizodycznie pojawi się jednak Solid Snake, zapowiada się ciekawie. Byłem optymistom po materiale E3, jestem optymistą (nawet jeszcze większym) teraz. A co do moralności, ciekawe czy będzie się ona jakoś odbijać na samej postaci czy grze. Czy tylko będzie dotyczyć nas samych i moralności gracza oraz wyboru jego drogi.
Ostatnio edytowano Śr cze 16, 10 14:19 przez Snake_VR5, łącznie edytowano 1 raz
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez Gillian » Śr cze 16, 10 14:17

Gra nie wspiera bezmyślnego zabijania, ponadto twórcy kładą nacisk na różnicę pomiędzy pozbywaniem się maszyn a zabijaniem ludźmi. Zasada no kill także odgrywa tutaj swoją rolę. W tym rozumieniu gracz staje przed moralnym wyborem, gdy zamiast przeciwnika mechanicznego zmuszony jest do starcia się z człowiekiem, musi zdecydować czy wybierze śmierć żołnierza czy ominie go używając katany rzeźbiąc nową ścieżkę ucieczki.
Ufff.... bo ten trailer rzeczywiście był trochę zbyt brutalny.

Cieszę się, że tak mówią, ciesze się, że wiedzą, iż z MGSa nie można zrobić slashera.
Coraz bardziej mi się to podobuje ; ). Byleby ten motyw z pozyskiwaniem energii nie był jakiś przesadzony.

Byłem optymistom po materiale E3, jestem optymistą (nawet jeszcze większym) teraz
Cieszy mnie Twa przemiana ;D
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez box » Śr cze 16, 10 15:22

widzieliście w Risingu jest reklama PW Obrazek
w ogóle pierwsze moje skojarzenie z Raidenem to jest z FF 8 z Odin'em i jego atakiem.
Ostatnio edytowano Śr cze 16, 10 15:27 przez box, łącznie edytowano 1 raz
So This is Raven's territory
box
The Fear

Gram: Na zawsze wierni MGS'owi

Postprzez SALADYN » Śr cze 16, 10 15:25

A ja tam nie bardzo , Rising miał być czymś nowym a już na pewno miał pokazać nową fabułę a tu co dostaniemy , popłuczyny.
Rozumiem prolog do całej gry z misją Raidena w Area 51 ale żeby cała gra miał miejsce przed lub w czasie MGS4 to przegięcie bo Kojima znowu chce żeby wszystko zostało wyjaśnione i znowu czuję jakby to robił na siłę , teraz tylko czekam na info że jego nowy zespół sobie nie daje rady i przejmuje pieczę nad projektem.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Gillian » Śr cze 16, 10 15:29

O kurde, jeśli odpowiednio rozwiną motyw z Area 51 to mogą nas czekać niezłe akcje.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez uci » Śr cze 16, 10 15:34

jak dobrze pamietam do area 51 raiden jeszcze byl czlowiekiem (no prawie) i dopiero jak go tam złapali to zrobili z niego cyborga którego wyratowała Big Mama.

Pytanie czy dostaniemy możliwość grania ludzkim raidenem skoro wedle zapowiedzi mamy grać już bardziej cybernetycznym raidenem
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666 » Śr cze 16, 10 15:43

Zauważmy pewną tendencję, która przewija się przez MGSy. W MGS 2 mieliśmy epizod Tanker i Big Shell, w MGS 3 mieliśmy Virtuous Mission i Snake Eater. Czemu nie mamy mieć czegoś takiego w Rising :3.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez SaladinAI » Śr cze 16, 10 17:28

Od samego początku Rising miał być grą stworzoną przez nowe pokolenie projektantów, Kojima powiedział żeby nie przejmować się zbytnio poprzednimi cześciami serii MGS - powiedział Matsuyama w wywiadzie dla Famitsu, kontynuując iż poza podstawami, zespół miał całkowitą swobodę w realizacji swojej wizji.

Naszym celem było stworzenie MGSa różniącego się stylistyką od tego co dotychczas widzieliśmy w serii. Nawet w sekcjach gdzie musimy pozostać w ukryciu, chcieliśmy oddać poczucie przyspieszenia, prędkości do której zdolny jest Raiden. Dlatego też proces tworzenia gry ogniskował się na walce mieczem zamiast na elementach skradankowych. Oczywiście zostawiamy swobodę graczom, stąd do pewnego stopnia możesz wybrać jak poprowadzisz rozgrywkę. Możesz do niej podchodzić na modłę poprzednich części lub jeśli uważasz że na to cię stać, wpadniesz z morderczą furią w rząd przeciwników.

Twórcy poświęcają najwięcej uwagi walce mieczem. Możesz nim zrobić naprawdę dużo, możesz się bawić przeciwnikami tak jakbyś podbijał piłkę, patrząc ile razy przetniesz wroga gdy ten znajduje się w powietrzu. Oczywiście twórcy nie zachęcają graczy do zabijania wszystkiego co znajduje się w zasięgu wzroku, podkreślając iż jedną z istotnych reguł gry jest neutralizacja przeciwników. Stawiamy na wiele nowych rzeczy, ale ten aspekt znany poprzednich części pozostaje bez zmian.

Wiemy już że przy walce mieczem, sami wybierzemy w jaki punkt na ciele wroga uderzymy. W przypadku maszyn, wybór może mieć różne efekty. W trailerze Raiden odcina system ruchu cyborga, usuwa baterię i absorbuje zawartą w niej energię - w ten sposób gracz może siebie uleczyć i zyskać nowe moce.

W kwestii protagonisty Matsuyama zauważa iż Raiden prezentuje się zupełnie inaczej. To nie jest Jack którego znacie z MGS 4. Tutaj wygląda bardziej złowrogo. Fabuła Rising opowiada o tym jak stał się osobą którą zobaczyliśmy w czwartej odsłonie serii.

Kimura wyjaśnia dlaczego nie mamy możliwości pełnej destrukcji otoczenia, twierdząc iż nie chcieli by gra stała się sandboxem, co utrudniłoby rozgrywkę. Nie możesz poszatkować każdej części ciała przeciwnika - część z nich będzie nosić ciężką zbroję więc twoim zadaniem jest tak użyć miecza żeby do zmiażdżyć. To zupełnie nowy typ rozgrywki.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Snake_VR5 » Śr cze 16, 10 19:18

SALADYN napisał(a):Rising miał być czymś nowym

Z punktu widzenia technicznego i wizualnego, oraz fabularnego będzie czymś nowym.

twilite kid napisał(a):O kurde, jeśli odpowiednio rozwiną motyw z Area 51 to mogą nas czekać niezłe akcje.

Area 51 to spory obszar, wydaje mi się że tu będzie podobnie jak w przypadku Shadow Moses. Gdzie jak pamiętamy znajdował się też kompleks podziemny, dobrze by było tak jak pisał Gac żebyśmy dostali epizodzik. Nie chciał bym tylko że poszli na łatwiznę, dając nam tylko filmik do obejrzenia z tamtych wydarzeń.
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez Marciniak » Śr cze 16, 10 22:28

Ejjj... nie wiem czy ktos zwrocil uwage na to, ale pamietacie wstepny koncept wygladu Raidena? Z poprzedniego E3? Jakis czas temu wyszedl jakis inny screen z Raidenem. Jedna znaczaca roznica w ich wygladzie byl kolor oczu... Teraz popatrzcie na trailer zaprezentowany na tegorocznym e3 i spojrzcie na kolor oczu Raiden przed ladowaniem tzn gdy zaczyna ciagnac energie z tego czegos a po tym jak juz skonczyl... Moim zdaniem jest inny ;p Zauwazyl tez to ktos?
Obrazek
Marciniak
Red Blaster

Postprzez Snake_VR5 » Śr cze 16, 10 23:08

Tak kolor oka się zmienia, ciekawe jednak co da jeszcze to ładowanie. Może Raiden będzie miał nowe zdolności, o których jeszcze nie wiem. A tak swoją drogą uci chyba poruszył już w tym temacie bullet time, on rzeczywiście chyba pojawi się w grze. Co ciekawe nie intryguje mnie tu sterowanie nie samą postacią, co sterowanie mieczem i zdawanie cięć. Ciekawe czy będziemy mogli zadawać różne cięcia, nie tylko pod kątem ale i płytkie oraz głębokie. A swoją drogą wracając do cięcia arbuzów już widzę jedną z VR Missions gdzie mamy na czas je pokroić :D
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez SaladinAI » Śr cze 16, 10 23:49

Nowe info, jutro dam newsa:

- od zabitych wrogów możesz zabrać zdrowie, energię, amunicję, przedmioty oraz informację
- musisz uważnie pomyśleć zanim zdecydujesz się na wybór przedmiotu
- za pomocą Zan-Datsu decydujesz co chcesz lub ile chcesz wyciąć z obiektu. Nie musisz go zabijać
- skradanie się jest znacznie bardziej dynamiczne niż dotychczas
- nowy typ skradania został określony jako polowanie: oznacza to że możemy się poruszać także w kierunku pionowym dzięki umiejętnościom bohatera
- możemy wykonywać akcje które widzieliśmy w czwórce
- miecz jest znacznie potężniejszy od konwencjonalnych broni
- gra pokaże jak Raiden stał się człowiekiem którego znamy z czwórki
- jednym z celów gry jest wzrost popularności głównego bohatera

Ja pierdzielę, jak dostanę skakanie pod dachach i całe te akrobacje to chyba zleję się ze szczęścia.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Cz cze 17, 10 07:17

sensowny patent z cieciem - jeżeli chcemy zabrac kolesiowi bateryjke lub karabin to lepiej uważać żeby tego nie poszatkować bo inaczej nici.

Bullet time - no nie widzę innego wyjaśnienia na tą scenke z podbiciem wroga i krojeniem w powietrzu (IMO - pamiętacie TTS - tam też w korytarzu jest scenka jak ninja podcina wroga ten leci w powietrze i jest przecięty na pół, tak jak w trailerze)

Ja sie nie mogę doczekać tych hord muczących irvingów...
uci
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR5 » Cz cze 17, 10 11:04

Akurat próbkę tego że miecz jest znacznie potężniejszy od konwencjonalnych broni mieliśmy już w poprzednich częściach, choć cięcia i ciosy nie były aż tak efektowne jak w przypadku tego co wydzielimy odnośnie Rising. Mam jednak osobiście nadzieje że pozostanie możliwość odbijania pocisków mieczem, było to dość ciekawe. Wyciąganie informacji od wrogów, czy raczej ich przesłuchiwanie to też element który się już pojawił. Ciesze się tez z faktu że postawiono na wzrost popularności głównego bohatera, po MGS2 było z tym różnie.
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez SaladinAI » Cz cze 17, 10 11:10

uci napisał(a):Bullet time - no nie widzę innego wyjaśnienia na tą scenke z podbiciem wroga i krojeniem w powietrzu (IMO - pamiętacie TTS - tam też w korytarzu jest scenka jak ninja podcina wroga ten leci w powietrze i jest przecięty na pół, tak jak w trailerze)

Myślałem już nad tym patentem jakiś czas temu, przed obecnym trailerem. Zakładałem że zbroja Raidena, po odpowiednim naładowaniu, będzie w stanie przyspieszyć do odpowiedniego punktu w którym protagonista będzie mógł unikać kul lub rakiet. Zastanawiałem się także nad grupą przeciwników wyposażonych w identyczną technologię, których w normalnym trybie nie idzie zranić w jakikolwiek sposób - stąd akcelerator.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Cz cze 17, 10 12:02

czyli nie bullet time a bardziej speed - oba przekładają sie na to samo, możliwość poruszania sie szybciej niz wrogowie co daje kolejne bajery także do skradania. Co do odbijania pocisków, patent z MGS2 by mi absolutnie wystarczył, czyli po prostu blok.

Ale to daje do myślenia - co z bossami? wiemy że Vamp jeszcze potrafił dać rade Raidenowi, ale z tym systemem cięcia reszta bossów z uniwersum padla by po ciosie.
uci
Uber Big Boss

Postprzez SaladinAI » Cz cze 17, 10 12:04

Konwersja serii na nowego bohatera niesie wraz z sobą szereg konsekwencji. Jednym z celów twórców jest wypromowanie wraz grą głównego bohatera czyli Raidena, który teraz ma stać się postacią bardziej popularną niż dotychczas.

W porządku, lecz co ma nas przekonać do gry tym futurystycznym ninja? Przede wszystkim dynamika związana z użyciem Zan-Datsu w połączeniu z niszczeniem obiektów. Twórcy wypowiadają się na ten temat szerzej, dowodząc iż zaawansowane użycie miecza pozwoli nam na manipulację środowiskiem. W ten sposób możemy tworzyć nowe bronie oraz narzędzia. I tak jeśli przetniemy filar po przekątnej, możemy liczyć na rozpad kolumny, której część zakończona będzie ostrą końcówką. Tak przecięty filar możemy użyć do ataku przecinków. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie żeby wykonywać bardziej dokładnie cięcia, np. o sferycznym kształcie, co pozwoli nam na użycie nowych narzędzi. Twórcy nie wyjaśniają jednak o co dokładnie chodzi.

Miecz ułatwi nam poruszanie się po mapach. Znaczy to mniej więcej tyle iż za pomocą klingi utworzymy sobie nowe przejścia, poprzez przecinanie barier i przeszkód. Ma to duże znaczenie dla naszych moralnych wyborów. Stojąc na przeciw ludzkiego przeciwnika, warto zastanowić się czy zamiast pozbawienia go życia nie lepiej wyrąbać sobie ścieżkę, tym samym omijając wroga. Samo użycie katany może być bogate w patenty rodem z przygodówek. Dla przykładu tnąc filar pod odpowiednim kątem możemy wytworzyć sobie most.

Warto także omówić kwestię zbierania przedmiotów od poległych przeciwników. Zamiast tradycyjnych racji, zdrowie regenerujemy poprzez wchłanianie energii z części zniszczonych przeciwników. Jednak podczas walki lepiej zwracać uwagę na to co chcemy wyciąć przeciwnikowi. Zależnie od miejsca, w które skierujemy klingę miecza, decydujemy co lub ile chcemy wyciąć z wroga. Efekt jest taki że po skończonej walce wybieramy pożądane przez nas przedmioty. Może to być zdrowie, amunicja, energia lub informacje.

Samo skradanie daje nam więcej możliwości niż dotychczas. Żeby dobrze to zobrazować, twórcy mówią o polowaniu. Dzięki umiejętnościom Raidena, możemy poruszać się w dowolnym kierunku, także w pionie. Pamiętacie wszystkie te kosmiczne akcje jakie wykonywał nasz bohater w czwartej odsłonie serii? Wszystko to powraca w Rising.

http://www.mgs.gram.pl/news.php?readmore=1804
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Tidus93x » Cz cze 17, 10 15:57

Będzie wesoło. Jeśli mamy mieć takie akcje jak w czwórce, to ja chcę zatrzymać jakiś wielki Arsenal Gear XD. A tak serio, jest MGS, musi być Metal Gear. Jestem ciekaw, czy będzie nowy model, czy coś o RAYu, byle nie pominęli tego faktu. W końcu przyzwyczailiśmy się do rozwalania na końcu jakichś mechów. Oczywiście byłoby super zobaczyć taką akcję w wykonaniu Raidena jak Gray Foxa w MGS, z tym, że Raiden ruszyłby z mieczykiem.
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez SaladinAI » Cz cze 17, 10 17:22

Raiden napisał(a):Wyciąganie informacji od wrogów, czy raczej ich przesłuchiwanie to też element który się już pojawił.

Ale tutaj chodzi raczej o coś innego - zdaje się iż z pokonanej maszyny możemy wyssać bit po bicie, zawarte w ośrodkach kierowniczych informacje. Czyli albo gromadzimy potrzebne nam dane albo uczymy się nowych umiejętności - taki skill link.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Snake_VR5 » Cz cze 17, 10 19:29

Co do Metal Geara w Rising, na dzień dzisiejszy wątpię w jego pojawienie się i po prostu liczę że pojawi się inna duża jednostka. Takie coś w zastępstwie, jednak bez tego nazwijmy to przydomka Metal Gear. Co do wysysania informacji i pochłaniania wiedzy, na materiale z E3 gdy robi to Raiden to widać jak przez egzoszkielet ten proces przechodzi. Jeśli chodzi o uczenie się nowych umiejętności, w Peace Walker mamy chociażby system level up. Tu mogło by być coś podobnego, no cóż zobaczymy co z tego wyjdzie.

Cieszy mnie Twa przemiana ;D

A mnie to że mistrz jest nadal mistrzem i jest w Tym bezkonkurencyjny :P
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez uci » Pt cze 18, 10 07:07

przy czwórce też pisalismy że może nie pojawic sie finalowy MG i w pewnym sensie sie nie pojawil zastapiony pojedynkiem Rex vs. Ray.

Myślę że skoro gra ma sie fabularnie rozgrywać miedzy 2 a 4 to osobiście stawiałbym na Raya najpiewniej w liczbie mnogiej
uci
Uber Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance