twilite kid napisał(a):Fabuła gry powinna byc opowiadana przez gameplay.
twilite kid napisał(a):chciałbym żeby Kojima przestał oglądac sie na graczy i robił to co uważa za słuszne
Właśnie - była. W dzisiejszych czasach już nie do końca ; ).Saladin01 napisał(a):Ta seria była wyjątkowa właśnie przez swoją filmowość
Saladin01 napisał(a):a fabuła opowiadana w czasie rozgrywki wygląda straszenie sztywno
Patrz wyżej, w HL2 sie dało ; )Saladin01 napisał(a):filmowość podkreśla jej atrakcyjność, choćby przez efektowne i dynamiczne sceny akcji jak moment na moście z Harrierem, Kasatką i Rayem. Tego nie da się osiągnąć ograniczając cutscenki.
twilite kid napisał(a):A grałeś w którekolwiek Half Life? : )
Właśnie - była. W dzisiejszych czasach już nie do końca ; ).

Saladin01 napisał(a):Zdobądź nową broń ale używac możesz ją dopiero po zdobyciu odpowiedniego kodu.
twilite kid napisał(a):Ja bym ogólnie oczekiwał jakichś małych elementów RPG. Nie tyle chodzi mi o statystyki i pakowanie postaci, ale o interakcję z otoczeniem, NPC itd.
Machne drzewem przy ścianie czy w korytarzu to chce zostawić ślad na murze taki jak choćby w ostatnim Wolverinie.
Zarówno podczas gameplayu jak i przy scenkach. Z tym, że z tym drugim bez przesady coś ala RE4, ale gdy nam się nie uda by nie było odrazu GAME OVER tylko jak w Soul Calibur 3 jakieś inne konsekwencje [Szkoda, że w SC4 ich nie ma]twilite kid napisał(a):I przede wszystkim prostota fabularna. Chce wciągającej, złożonej, wielowątkowej i poruszającej historii, ale bez mieszania, bez zmieniania kanonu, bez przeginania, chorych motywów. Konkrety ; ).
uci napisał(a):jestem fanem HL1/2, ale nie lubie fabuły opowiadanej w gameplayu, gapimy się na kolesia, ten opowiada 5 minut o co kaman i jedziemy dalej
uci napisał(a):- więcej animacji bohatera, dobrym przkładem będzie tutaj Altair

uci napisał(a):- przerobienie lub wywalenie treat ring
Snake. napisał(a):To by mi pasowało + możliwość wyboru kwestii w codecu + kompletne wymazanie Snake'a. Niech Kojima da spokój tej postaci.
? Jak dla mnie nie logiczne. Może dlatego, iż nie znam tej gry. Już ID broni jest bardziej realistyczne.
Idę o zakład, że w jakiś sposób Snake tak czy inaczej się nam podczas gry objawi. To dla graczy będzie tak samo jak Halo bez Master Chiefa. Ni ma Snejka? Toż to nie MGS! Myślę, że ludzie z KP o tym wiedzą.

twilite kid napisał(a):A ja bym widział ogólnie taką fuzje Deus Ex z MGS.
uci napisał(a):nie wiem co ludzie mają do ilości broni z mgs4, nie mam nic do tego żeby w Risingu też było ich z 70, ale żeby można było nosić max 5 broni, albo ogranicznik wagowy, a zmiane broni tylko w konkretnych miejscach - np. auto drebina w jakimś miejscu mapy.

Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość