Moderator: GM
SALADYN napisał(a):Zdecydowanie wolę maszyny jako bossów , taka odskocznia od tych wszystkich wampirów czy innych ludzi-pająków dobrze zrobi serii.

uci napisał(a):w demku samemu też walczymy z czołgiem i można go samemu rozwalić.
SALADYN napisał(a):I znowu mamy śmigłowiec który podobnie jak czołg jest jak dla mnie zbyt wytrzymały , czepiam się wiem ale PW traci tą odrobinę realizmu jaka zawsze była obecna w grach z pod znaku MGS jakby nie mogli utrudnić walki w inny sposób choćby przez ruchliwość takiej maszyny którą trudno było by trafić zwyczajnym RPG.
ta odrobina realizmu była w MGS3 i 4, czy MGS 1 i 2, bo się zgubiłem na tym "zawsze"SALADYN napisał(a):czepiam się wiem ale PW traci tą odrobinę realizmu jaka zawsze była obecna w grach z pod znaku MGS
Xello napisał(a):najszybszym sposobem zniszczenia czołgu jest szarża połączona z ciągłym ostrzałem z karabinu (trochę przesadzam, ale niewiele).
SALADYN napisał(a):na takiego Abrams'a z pierwszej części nigdy nie mieliśmy nic poza granatami , minami i wyszło realistycznie bo w końcu nie łatwo da sie zniszczyć czołg wrzucając granaty przez otwarty właz tudzież lufę
Mroku napisał(a):SALADYN napisał(a):na takiego Abrams'a z pierwszej części nigdy nie mieliśmy nic poza granatami , minami i wyszło realistycznie bo w końcu nie łatwo da sie zniszczyć czołg wrzucając granaty przez otwarty właz tudzież lufę
Realizm jak się patrzy... nie uwierzę, że w ogniu walki, pod ostrzałem, ktokolwiek byłby w stanie wykonać coś takiego.
, poza tym posłuchaj tej rozmowy http://www.youtube.com/watch?v=IwDQh5HUm1gUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość