RafalL napisał(a):Chodziło mi o to, że po II endingu mój Zeke był nieaktywny. Okazało się, że po prostu brakuje mi railguna:) A mam jeszcze takie pytanie: czy jest jakaś możliwość aby na mapach było widoczne rozmieszczenie przedmiotów? O ile się nie mylę w PO jak miałeś dobry Intel to widać było miejsca w których leżą itemy. Czy w PW też tak można?
Źle pytanie zadałeś , jeśli brakowało ci Railgun'a to w ogóle nie zobaczysz drugiego zakończenia bo do niego jest właśnie ZEKE potrzebny przede wszystkim.
Skill o którym pisał Simon nazywa się Channeler i dzięki niemu właśnie widać przedmioty i więźniów na mapie jako kropki , minusem jest to że trzeba tym żołnierzem wykonywać misje więc najlepiej niech to będzie jakiś kozak z wysokimi statystykami.

. Paz zachwyca, chyba tylko robienie jej zdjęć i gadanie z nią, ja tak zdobyłem S. Po za tym jak ją pobijesz to tracisz punkty i nie da jej się uśpić bijąc ją. Uderzałem ją bez końca z piąchy ( tylko z niej, żeby nie upadła) i w końcu kopnąłem i upadła. Nie jestem pewny, ale po tym na koniec była melodyjka, którą nuciła paz xD.