Moderator: GM

Liquid?! Pierwsze słyszę, ale zaraz zabieram się za Paz, bo chciałem się na nią podlevelovać. Czyli to nie koniec niespodzianek! Ta gra to naprawę kopalnia króla Salomona 
Tidus93x napisał(a):No, Kojima zapowiadał, że coś ma być na jego temat. A ja chce wiedzieć, czy ktoś już coś odkrył?
Coldman napisał(a):a większość cut-scenek pod koniec gry poziomem dramaturgii "kopie w czachę".
Coldman napisał(a):postaci świeże...

SALADYN napisał(a):Gdyby tylko nie ten Huey.
Coldman napisał(a):Huey nie ma nic z tej fajtłapy
. Kto przeszedł wie, co mam na myśli.
). Denerwuje mnie jedna sprawa. Kojima, jakoś przed premierą mówił, że jest tyle extra ops, że nie dadzą rady wsadzić tego na płytę, bo rozmiar nośnika nie pozwala. Coś teraz mi się w to nie chce wierzyć. Połowa z tych ExOps to wałkowanie ciągle tych samych walk, tylko że z silniejszym przeciwnikiem, co po czasie robi się zwyczajnie nudne. Nie mogli dać jednej walki np z Tank T70 i po wybraniu misji dodać opcje wyboru poziomu trudności? Takie to naciągane - "zapełniacze miejsca".

Jeśli czyta to ktoś, kto dopiero nosi się z zamiarem zakupu samej gry lub, co bardziej prawdopodobne, PSP dla samej gry, to w tym przypadku nie jest to już utarty slogan - dla tej gry warto kupić PSP. Naprawdę.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość