Moderator: GM
Saladin01 napisał(a):Wiemy że po starciu z Zero opuścił Stany by założyć swoją kompanie najemników, która z czasem przekształci się w niesławne Outer Heaven. Rozumiem że Big Boss definitywnie opuścił Foxhound tyle tylko że na uniformach oddziału MSF bez trudu możemy znaleźć loga...FOX. Czy Snake może mieć jeszcze coś wspólnego z oddziałem, a jeśli to tak to komu właściwie służy? Nie mówiąc już że w pewnym momencie znów będzie dowódcą oddziału.

Raiden napisał(a):Również wykorzystani i zdradzeni przez własny kraj
Rozumiem że Big Boss definitywnie opuścił Foxhound tyle tylko że na uniformach oddziału MSF bez trudu możemy znaleźć loga...FOX. Czy Snake może mieć jeszcze coś wspólnego z oddziałem, a jeśli to tak to komu właściwie służy? Nie mówiąc już że w pewnym momencie znów będzie dowódcą oddziału.
Coldman napisał(a):Kwestia loga Fox
Coldman napisał(a):Ja tam się zastanawiałem, dlaczego nie pociągnięto chociaż na III planie motywu z Null'em i Pythonem. Chyba dlatego, żeby ta część była bardzo autonomiczna, bez konieczności znajomości PO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość