ArhibaldWest napisał(a):Za to kontynuacja SH była koszmarna.
Wolałbym nie widzieć ekranizacji MGS'a.
ArhibaldWest napisał(a):Ograłem kilka razy, ale musiałbym sobie sporo przypomnieć. Ale przecież filmu nie oceniam tylko po zgodności jego treści i treści gry. Sęk w tym, że filmy nie potrafią uchwycić 'ducha' gry (przynajmniej jak dla mnie).
uci napisał(a):jak nie jak tak
http://www.youtube.com/watch?v=ueKhVcqQBtg
uci napisał(a):Kalwa - skuty piramid kręcący karuzelą akurat był fajny, zaś ekranizacja DmC oparta o gierkę da radę bo fabularnie się trzyma dobrze, byle znów ktoś nie wpadł na pomysł że ma lepszy pomysł na fabułe, o anime nie wspomne.
ArhibaldWest napisał(a):Chyba zostałem źle zrozumiany pierwsza część filmu SH podobała mi się i uważam to za jedną z lepszych ekranizacji gier.
Natomiast dwójka, ta Apokalipsa była po prostu słaba.
. Wciąż myślałem że wypowiadasz się że to pierwsza część filmowego SH jest słaba. Druga zapowiadała się jako adaptacja skupiająca się na wydarzeniach z trójki. Heather, Douglas itp, Amusement Park itp. Ale cóż, kolejna negatywna opinia do wzięcia pod uwagę. Jako fan jednak serii zmuszę się do obejrzenia by ocenić cóż za zniszczenie niesie ze sobą ten obraz.uci napisał(a):Spoiler:
kALWa888 napisał(a):Jednak nieraz pojawiają się projekty skierowane do niewielkiej publiczności, ale wtedy i budżet i to na jakim poziomie ten film stoi mogą pogorszyć jego odbiór nawet wśród tej garstki odbiorców.
kALWa888 napisał(a):Może powinien powstać nowy gatunek filmowy?
ArecaS napisał(a):Ale właśnie PoP to była holiłudzka bajeczka z fabułą kompletnie niezwiązaną z grą
), tak reszta filmu w ogóle to zatraciła i jest kompletnie niestrawna. Z grami to w każdym razie niewiele wspólnego miało poza głębooooko ukrytym głównym motywem.
uci napisał(a):W ukrytym wymiarze portal do piekła zadziałał:P
Ale z drugiej strony dodatkowy chromosom stworzony z DNA pierwotnych mieszkańców marsa jest niby mniej kiczowaty niż portal?
Simon napisał(a):Ogólny zarys fabuły był zachowany i to jest najważniejsze - nikt ci w Holywood nie zrobi filmu 100% opartego na grze, zawsze musza niestety coś pozmieniać/dodać coś od siebie.
P.S. Nie wiesz co tracisz, nie ogrywajac zwlaszcza dwojki:]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość