kALWa888 napisał(a):No ja też wolałbym, żeby leczenie wygladało podobnie jak w Snake Eater. Wspominałem też już, że niekoniecznie uważam że automatyczne leczenie to jakieś super ułatwienie, ale ja po prostu wolę ideę leczenia samodzielnego za sprawą apteczki, strzykawki, czegokolwiek. I tak najbardziej denerwuje mnie ta wizja patrzenia przez ściany i tagowania - wszystko wskazuje na to, że nie będzie jak pozbyć się tej opcji skoro każda misja ma własny poziom trudności.
Ale na tym dziennym gameplayu widać jak niewiele sami zauważają. Jak Snake chowa się za rogiem, to strażnik przechodzi obok niego i nie zauważa go mimo iż Snake wychylił głowę, potem go przesłuchuje. Widziałem dwie wersje tej samej misji i w obu helikopter zostaje zestrzelony. Druga sprawa, że te rozwalenie śmigłowca to raczej nie jest akcja spontaniczna, a po prostu zaplanowana. Wygląda to tak jakby nie dało się powstrzymać zniszczenia śmigłowca. Już np akcja z C4 wygląda trochę inaczej ale tak samo się kończy.
SALADYN napisał(a):W MGS3 nigdy życie nie ubywało jeżeli nie opatrywałeś ran, one tylko w pewnym momencie nie pozwalały życiu się odnawiać.
.
?
Pabian napisał(a):Dla mnie ważne jest CQC i tutaj w końcu wygląda tak jak powinno. Najlepsze było w 3, a teraz widzę, że będzie lepiej.

. Jeszcze wyjdzie, że spędze z filmikami więcej czasu niż grając 
zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość