Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
SolidEye napisał(a):Mi nie podoba się jak w niektórych lokacjach w Middle East wrogowie pojawiają się ni z tego ni z owego, tzn. skradam się przez pustą alejkę a to nagle alarm, rozglądam się i widzę dwóch gości w małym zaułku, który przed chwila był pusty. To strasznie denerwuje szczególnie jak się przechodzi grę na emblemat Big Bossa.
Dwight89 napisał(a):przy speedrunie myślę, że da się wykręcic czas poniżej 3h.
AbovePL napisał(a):nie czuc ani troche faktu ze Snake jest chory i za jakis czas umrze oraz faktu ze to ostatnia czesc sagi bo wszystko jest takie zbyt komediowe ...
Johny Sasaki napisał(a):AbovePL napisał(a):nie czuc ani troche faktu ze Snake jest chory i za jakis czas umrze oraz faktu ze to ostatnia czesc sagi bo wszystko jest takie zbyt komediowe ...
No tak, Snake na kolanach, ktory prawie zywota dokonuje nie mogac sobie strzykawki wsadzic w szyje swiadczy o tym, ze jest w szczytowej kondycji zdrowotnej.
Kto to widział żeby psuć całą dynamikę i napięcie .
No to wyobraź sobie jak świetna byłaby gra gdyby snake nagle musiał zażyć środek uspokajający czy musiał się położyć albo się zadyszał i upadł
Hal Emmerich napisał(a):W czasie gameplay'u Snake nosi Octocamo, które dwukrotnie zwięszka efektywność działania jego mięśni. Ale niektórzy z Was zapewne dobrze o tym wiedzą, wszak śledzą uważnie każdy dialog.
Najdobitniej więc skutki przyspieszonego procesu starzenia Solida zaobserwować można w czasie, gdy bohater nie ma na sobie rzeczonego uniformu. Polecam dokładnie przyjrzeć się briefingom, w których poszczególne etapy "gaśnięcia" Snake'a są najwyraźniej zarysowane.
abovePL napisał(a):Heres To You kompletnie nie trafione jako walek podczas napisow koncowych
abovePL napisał(a):w MGS4 jest zbyt komendiowych momentow
La-Li-Lu-Le-Lo napisał(a):abovePL napisał(a):Heres To You kompletnie nie trafione jako walek podczas napisow koncowych
Akurat wg mnie ten utwór jest jak najbardziej trafiony.
A co mi się nie podoba? Hmm... chyba to samo co uci'emuabovePL napisał(a):w MGS4 jest zbyt komendiowych momentow
To jakbyś chciał, żebym płakał przez całą grę?
abovePL napisał(a):Wlasnie za ten mroczny i powazny klimat pokochalem MGS'a a im dalej w las to Snake zaczyna robic z siebie klauna i cala fabula robi sie poprostu smieszna
Bizon napisał(a):abovePL napisał(a):Wlasnie za ten mroczny i powazny klimat pokochalem MGS'a a im dalej w las to Snake zaczyna robic z siebie klauna i cala fabula robi sie poprostu smieszna
Że niby Snake w MGS2 jest klaunem?
Proszę o rozwinięcie tej wypowiedzi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość