Moderator: GM
Natomiast jest podobno nieco cięższa od czwórki. A dungeon crawling akurat zaskakująco nie przeszkadza. Owszem, nie lubię chodzić do Tartarusa, ale na szczęście nie muszę tego robić zwykle więcej niż 8 razy w miesiącu (a i to jak mi wybitnie nie idzie). Wbijam osiem leveli MC na segment i jest spokój. Więcej nawet nie ma sensu tam łazić, a te osiem leveli to i tak czasem za dużo. Generalnie grę polecam i to motzno. Skutecznie utwierdziła mnie w przekonaniu, że czwartą część kupić muszę i to szybko. 

Operator napisał(a):TK, ja nie podcieram się pudełkami, ani nie używam ich jako podstawki pod kawę, więc wiesz, jest w praktycznie takim samym stanie, w jakim mi ją wysłałeś
jeszcze potem sprzedają to w stanie "idealnym"... a już czymś w ogóle nie do ogarnięcia jest dla mnie sformułowanie "rysy na płycie wynikające z normalnego użytkowania". Ja swoich płyt - jak mi się przynajmniej wydaje - normalnie używam i jakoś nie mają ani jednej ryski. Nawet moja pierwsza gra na kompa, która ma na dziś dzień z 10 lat, a może nawet więcej, jest w takim stanie...ArecaS napisał(a):No, może z wyjątkiem Mitsuru i jej idealnie wpasowującego się do każdej sytuacji Marin Karin

Potem uciekałem jak tylko Fuuka mówiła, że zaraz stanie się coś złego. Dopiero później gdzieś przez przypadek wyczytałem o co to chodzi. 

. Tyle że jesli nie umiesz japońskiego to same krzaczki, domki mogą być sporym utrudnieniem w rozumieniu czegokolwiek. No i poza tym większość tamtych gier mogłoby wydać się Tobie zbyt dziecinna, nie wiem gdzie istnieje ta Twoja granica dziecinady japońskiej, którą możesz znieść. I takich gier sporo było na PS2, myślę że teraz wszyscy developerzy idą w jednym kierunku i to ten problem że takich gier brakuje.

If You're a PlayStation Plus member, You can download this item at no extra cost and it's yours to keep until your subscription ends.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości