. (A tak przy okazji - na allegro spotkałem się jedynie z wersją 1CD do kupienia. Wiem że istnieje wersja 2 CD ale ostatnio nie moge jej nigdzie znaleźć?). Co do muzyki z Rising mam nadzieję że bedzie to coś na poziomie 4 części, ewentualnie PW. Przeczuwam że historia Raidena będzie dość dołująca więc oczekuję też takiej muzyki. Oczywiście dynamicznie i cyberpunkowo też musi być. Tka jak w czwartej częsci ekscytująca była muzyka podczas akcji, alert phase itp tak i tu pownna taka być gdy będziemy biegać i siekać wszystko co popadnie. Oczywiście jeśli chodzi o przejście na mroczne brzmienie jestem jak najbardziej za, bo Raiden jest teraz zdecydowanie mroczną postacią.twilite kid napisał(a):jak i czy MGSowi kompozytorzy, których dotychczas słuchaliśmy, wypadliby w Rising

Ocwelot napisał(a):Jak będzie Norihiko Hibino i powiedzmy pół ekipy od OST z Peace Walkera

. Fani tego zespołu nadal istnieją (mówię o tych prawdziwych, nie bandzie gimbusów)

Faja napisał(a):podoba Ci sie Linkin Park?
Ocwelot napisał(a):Osobiście czekam na coś w stylu "Breaking the habit" od Linkin Park - na dobicie.

Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości