Moderator: GM

. Jak komuś to nie przeszkadza... zresztą to mini to najładniejsza konsola od lat. Nie udająca jakiegoś hi-endowego centrum rozrywki, wyglądająca po prostu jak zabawka podpinana pod tv
.
. Ja co prawda zatrzymałem się gdzieś w 1/3 gry, ale perspektywa ogrania tego jeszcze raz w lepszej oprawie kiedyś za parę lat jest bardzo przyjemna
.twilite kid napisał(a):Remake Wind Wakera w HD na WiiU. Fani modlili sie o cos takiego i modły zostały wysłuchane. Ja co prawda zatrzymałem się gdzieś w 1/3 gry, ale perspektywa ogrania tego jeszcze raz w lepszej oprawie kiedyś za parę lat jest bardzo przyjemna
.

twilite kid napisał(a):Na 3DS chyba jeszcze w ogole homebrew nie ma, choć wydaje mi sie ze były jakies płoty odnośnie złamania. Zreszta ta konsola jest za słaba, na pewno na Gacka.

.twilite kid napisał(a):To polecam Wii. Na Virtual Console (cyfrowy sklep N) masz wszystkie hity z N64 i S/NES. Tylko bierz starszy model Wii z kompatybilnoscia z GCN. Jedna konsola i mozna nadrobić 4 generacje Nintendo.
A jesli chodzi o hadheldy to DS Lite. Odpali wszystko z DS i GBA, a dzieki karcie R4 uruchomienisz emu SNES i NES.

twilite kid napisał(a):DS Lite. Odpali wszystko z DS i GBA, a dzieki karcie R4 uruchomienisz emu SNES i NES.

twilite kid napisał(a):Lazuli, mówisz o VC? Ale to chyba tylko NES i GBC. GBA to już ambasadorzy tylko mieli bodajże.

ArecaS napisał(a):Ale na 3DS brzydki upscaling jest. Rozmyte ponoć wszystko strasznie.
A nie chcę kupować DS, skoro na allegro chodza w podobnej cenie używane 3DS(359 zł!)-rozmytą grafę jakoś przeboleję(bedę musiał).Do połowy 2013 może jeszcze taniej będą chodzić(w maju-czerwcu mam zamiar kupic sobie konsolke).
twilite kid napisał(a):Mówią, że warto od razu brać 3DS XL, niebo a ziemia w porównaniu do zwykłej 3DS.
I cos mi się wydaje, że bez upscalingu można odpalić gry, tylko wiąże się to z czarną ramką.

Johan napisał(a):Jeszcze 2 tyg. temu sam byłem blisko zakupu - fajną bibliotekę gier ma (i będzie miał) ten sprzęcik. No ale po info o RE: Revelations na stacjonarki definitywnie go odpuszczam.

MGS:Snake Eater 3D
Johan napisał(a):MGS:Snake Eater 3D
Zazdroszczę tym, którzy w niego ciorają. Niby wersję HD zaliczyłem, no ale w Snake Eater 3D jest współczesny system celowania z MGS4 i MGS: PW, co daje grze +100 do przyjemności z zabawy. No nic, może kiedyś...
)

twilite kid napisał(a):Wombat, musisz się liczyć z kupnem circle pada to MGS3D, bo bez ponoć jest mało grywalny
Choć faktycznie MGS bez drugiego analoga,w Mario grało się bardzo ok ale w metala nie da rady.No nic.
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości