Moderator: GM

twilite kid napisał(a): wiecej warta niz 10 takich ORC czy Saboteur
uci napisał(a):problem w tym że ja żadnych średniaków nie kupuje to i nie mogę ich odpuscić :]

uci napisał(a):problem w tym że ja żadnych średniaków nie kupuje to i nie mogę ich odpuscić :]
. Jakies FF13 czy cus, kiedy na konkurencyjnych platformach masz 3 gry od Sakaguchiego i najlepszego jrpg generacji
.
Simon napisał(a):Akurat Modern Warfare musze obronic bo cala trylogia jest swietna fabulowo.
.twilite kid napisał(a):ale uwazam, ze w moich slowach jest sporo rozsadku, o ile popatrzy sie na pewne sprawy z dystansem..
Simon napisał(a):Przeciez mowiles ze nie grales. Akurat dwojka ma fabule najlepsza wg mnie.

a w profilu splatynowanych 30 gierek, z czego 1/3 to gierki, które są nie najwyższych lotów klonami hitów z innych konsol.

Tidus93x napisał(a):Dochodzi tu też sprawa funduszy, TK, niektórzy grają w te "zamienniki" bo ich najzwyczajniej w świecie nie stać na inne konsole.
Johan napisał(a):Simon napisał(a):Przeciez mowiles ze nie grales. Akurat dwojka ma fabule najlepsza wg mnie.
Biorąc pod uwagę, że fabułę Heavy Rain też uważasz na bardzo dobrą, podejrzewam, że robisz sobie tutaj jaja i wszystko piszesz na opak

. Czasem jest tak ze mnie gra odrzuca, ale mi sie chce drazyc dalej, a czasem juz po 2h domyslam sie, ze gra mi nic nowego nie zaoferuje. Wiec szkoda mi czasu, skoro polka sie ugina, a wishlista pelna.
. Jak nikt nie bedzie mial nic do powiedzenia to sie zamknie bo rzeczywiscie nigdzie to nie prowadzi.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości