Moderator: GM

uci napisał(a):masz coś takiego jak marker który pozwala na wezwania zapasu amunicji, choć przy pierwszym czołgowym bossie spokojnie wystarczy ammo w pistolecie na strzałki usypiające.
Ogólnie walka z bossem pojazdem polega na tym że najlepiej załatwiać ziomków na usypianie + fulton, lub ustrzelić ich po cichu, jeżeli czołg cie nie zobaczy to zaraz po zniknięciu ostatniego żołnierza wychodzi kapitan i trzeba go jeszcze tylko odstrzelić. (przydaje sie sneaking suit i granaty dymne).
Jeżeli czołg cię zobaczy to nawet po eliminacji wszystkich kolesi kapitan nie wyjdzie, wtedy trzeba walić po czołgu aż mu spadnie zycie gdzies do 3-2 kresek i wtedy wychodzi kapitan i znów eliminujemy.
Walka na głośno z czołgami bez arsenału i pancerzy z końca gry jest na początku gry dość trudna.
Może ograj extra opsy, zgranij jakies plany, bronie etc.?
. No i zawsze jest online, ludzie się dołączają
. Tylko bywa, że sami rozwalają przeciwnika w 2 minuty, a ty oglądasz spektakl. Tak miałem na początku 
. Ale w końcu olałem stealth i załatwiłem wszystkich siłowo. I tak nie mam ambicji na najwyższe oceny.

. Różne sprzęty dostaje się za bardzo różne rzeczy, głównie z misji. Rekrutować można trzy razy dziennie w menu recruit i oczywiście w misjach. Niektóre mają wyjątkowo dobrych żołnierzy włóczących się tu i tam. Przydaje się urządzenie analizer, dzięki któemu widzimy rangę i specjalizację żołnierza. I jak to nie masz odblokowanego Outer Heaven? Przecież je się rozwija od początku gry, WTF? Jeśli skończą się misje z Zadornovem.. 
. Najlepiej na rangę S, chociaż te z pojazdami może nie od razu.Recoil napisał(a):Czy ranga s w niektórych opsach otworzy dostęp do innych?
Może po prostu jestem niecierpliwy... :-( :-P
Aha, zajrzalem do extra ops 1 - nic nie znalazłem.

. Jak nie ma cierpliwości czy chęci do gry, to nie ma sensu się męczyć. Ja nie zauważyłem jak mi 90h przeleciało 

W kwestii solucji to do mnie niepodobne...
jest po prostu przeciętna. Gdyby nie zarządzanie Mother Base to byłaby kiepska

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości