// wydzielam temat z dyskusji o MGS HD na PSV, myślę że moja teza jest trafna w obecnej sytuacji i warto podyskutować nad nią

Moderator: GM

Simon napisał(a):Za to 3DS ma ich od pyty?
Niby nic specjalnego gdyby nie to że gościu wymienia w zestawie MGS PW, które raczej na 99% jest pomyłką.

Johan napisał(a):Niby nic specjalnego gdyby nie to że gościu wymienia w zestawie MGS PW, które raczej na 99% jest pomyłką.
Albo jest to na 100% pomyłką, albo na 100% oszustwem

shalashaska napisał(a):-gry Motorstorm RC, Uncharted Złota Otchłań, Wipeout 2048
.twilite kid napisał(a):shalashaska napisał(a):-gry Motorstorm RC, Uncharted Złota Otchłań, Wipeout 2048
Jeszcze tylko Gravity Rush i będziesz miał całą bibliotekę wartych uwagi exów na PSV.

. Ale tak całkiem poważnie - nie da się ukryć, że PSV ledwo przędzie. Sprzedaje się tego mało, gier mało, zapowiedzi chyba jeszcze mniej... Sony powinno się czegoś nauczyć, powinni całą parą ruszyć w Vitę, bo teraz konkurencją nie jest tylko 3DS (który się już rozkręcił, a na początku też nie było za dobrze), ale i smartfony.twilite kid napisał(a):Żartuję sobie. Ostatnio Sony w USA daje graczom jakieś vouchery na $20 za przekonanie kolegi do kupna PSV. Mi to zalatuje już desperacją. Ale tak całkiem poważnie - nie da się ukryć, że PSV ledwo przędzie. Sprzedaje się tego mało, gier mało, zapowiedzi chyba jeszcze mniej... Sony powinno się czegoś nauczyć, powinni całą parą ruszyć w Vitę, bo teraz konkurencją nie jest tylko 3DS (który się już rozkręcił, a na początku też nie było za dobrze), ale i smartfony.

ArecaS napisał(a):Cóż. PSP nigdy się nie rozkręciło na dobrą sprawę. Miało jedynie przebłyski pojedyncze przez te kilka lat. Bądźmy szczerzy - Sony handheldów robić nie potrafi. :/
(może sobie kiedyś PSP kupie,żeby pyknąć w pociągu w Tekkena czy w Medievila)
Wombat napisał(a):ArecaS napisał(a):Cóż. PSP nigdy się nie rozkręciło na dobrą sprawę. Miało jedynie przebłyski pojedyncze przez te kilka lat. Bądźmy szczerzy - Sony handheldów robić nie potrafi. :/
Bardzo lubię Sony ale jeśli chodzi o handheldy-mam takie samo zdanie jak Ty.
PSP miał kumpel,i to jest bardzo dobra konsola ale do ogrywania klasyków z PSXa(może sobie kiedyś PSP kupie,żeby pyknąć w pociągu w Tekkena czy w Medievila)
Solidny napisał(a):Wombat napisał(a):ArecaS napisał(a):Cóż. PSP nigdy się nie rozkręciło na dobrą sprawę. Miało jedynie przebłyski pojedyncze przez te kilka lat. Bądźmy szczerzy - Sony handheldów robić nie potrafi. :/
Bardzo lubię Sony ale jeśli chodzi o handheldy-mam takie samo zdanie jak Ty.
PSP miał kumpel,i to jest bardzo dobra konsola ale do ogrywania klasyków z PSXa(może sobie kiedyś PSP kupie,żeby pyknąć w pociągu w Tekkena czy w Medievila)
A Peace Walker? Patapon? I kilka innych których nie znam bo nigdy nie miałem PSP (no, pożyczyłem na krótko)? Nostalgia to nie wszystko co trzymało tę konsolę.
(o dziwo kumple wiecej grali w giery z PSXa)
shalashaska napisał(a):Każdy coś dla siebie znajdzie, ja kupiłem ze względu na MGS HD i np. Shinobido 2 coś jeszcze się znajdzie ale najważniejsze - internet mobilny, PSV prawie jak tablet.

uci napisał(a):Wombat akurat słabe gierki dobrałeś, PSP ma kilka fajnych perełek i to niekonieczne ripowanych z dużych konsol. To bardziej kwestia chcenia w grania w te gry, ja mam PSP ograłem już na nim masę gierek, na kilka mógłbym narzekać, a reszta to sama przyjemność.
A jeszcze wedle mojej listy drugie tyle gier na PSP mam do ogrania, więc się muszę niezgodzić, ale Sony handhelda zrobiło bardzo grywalnego.

twilite kid napisał(a):Nie wiem jak sobie radzi PSV z przeglądaniem www, na pewno lepiej niż 3DS. Ale przecież konsoli nie kupuje się dla mobilnego internetu. No chyba że chcesz jakoś pogodzić granie i przenośne urządzenie z internetem. Tu alternatywą są tablety/smartfony, ale ciężko ustrzelić coś sensownego za te 600zł, które dałeś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości