Zychu(snipershit) napisał(a):A ja kupie, żebym miał o czym z wami pisać na temat tej gry.
twilite kid napisał(a):Wynalazki... :facepalm: najlepsze gry poprzedniej generacji!
Mam lepsze rzeczy do roboty niż granie w gry, które mi się nie podobają
twilite kid napisał(a):Kto to jest Bladewolf? Zresztą co mnie obchodzi co ty chcesz... Mam lepsze rzeczy do roboty niż granie w gry, które mi się nie podobają. Gdyby tu jeszcze był Gray Fox, którego lubię. Ale maksymalnie zepsuty madafaka nyndża Raiden mnie tylko odpycha.
Simon napisał(a):Revengeance
Simon napisał(a):fabula
Johan napisał(a):A Raiden jako zabijaka jest gites. Scenarzyści może i go zajechali, ale ma chociaż jakąś tam charyzmę.
twilite kid napisał(a):Ja się obraziłem na Kojimę za to co zrobił z Raidenem w MGS4 i tego sie trzymam. Bufon nie miał jajec i zgnoił postać po tym, jak ją gimberiada zjechała po dwójce.
Ocwelot napisał(a):* - z którym się ostatnio zapoznałem. Zrozumiałem, co się ostatnio dzieje w branży gier - oni się po prostu ścigają o to, kto stworzy najlepszego gimbagonistę.[/size]
Kto to jest Bladewolf? Zresztą co mnie obchodzi co ty chcesz...
twilite kid napisał(a):Ja się obraziłem na Kojimę za to co zrobił z Raidenem w MGS4 i tego sie trzymam. Bufon nie miał jajec i zgnoił postać po tym, jak ją gimberiada zjechała po dwójce.
Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości