Simon napisał(a):Jak zwykle przesadzasz.
MGS HD Collection, Mortal Kombat, Dead or Alive 5, Uncharted Golden Abyss, WipEout 2048, AC Liberation, Gravity Rush, Killzone Mercenaries, Sly Cooper, Guacamelee, Fify, PESy i wiele innych.
Z czego połowa to gry, które są na PS3 i w które lepiej się gra na PS3, a 1/4 to downporty serii z dużych konsol, które średnio się sprawdzają na przenośniaku. Czyli zostaje Gravity Rush

.
SALADYN napisał(a):Jest jeszcze funkcja remote play która mnie się bardzo przyda. Dodajmy też że kilka z tych gier które wymienił simon i jeszcze trochę więcej już mam w abonamencie plusa a będą kolejne. Przed zakupem powstrzymywało mnie tylko to że to zbieranie było daremne gdy konsolka nie pozwalała na granie na własnym koncie w gry pobrane z innych kont.
Z tego co czytałem, wychodzi na to, że remote play działa średnio i ja osobiście nie robiłbym sobie nadziei (lagi, wolna animacja, brakujące R2/L2 itd).
Ale jak tam wolicie

. Ja bym nie pakował kilku stówek tylko dla ochłapów z plusa. Bo biblioteczka gier jak na prawie 2 lata na rynku jest słaba, a widoku na przyszłość mizerne. Są w ogóle jakieś duże zapowiedzi?