kALWa888 napisał(a):Fabularne dodatki do gier były? Osobiście na konsolach się nie spotkałem.
twilite kid napisał(a):kALWa888 napisał(a):Fabularne dodatki do gier były? Osobiście na konsolach się nie spotkałem.
Nie trzeba szukać daleko - MGS VR Missions.
twilite kid napisał(a):kALWa888 napisał(a):Fabularne dodatki do gier były? Osobiście na konsolach się nie spotkałem.
Nie trzeba szukać daleko - MGS VR Missions.
kALWa888 napisał(a):To nazywasz fabularnym dodatkiem? Mówię o tym, że zamiast walkę z Liquidem na rozwalonym REXie przejść już w MGS my moglibyśmy przejść to dopiero po zakupieniu dodatku o jakiejś tam nazwie, a drugi dodatek pokazywałby nam pościg w tunelu. Jajca, nie?
.SALADYN napisał(a):Fabularny dodatek to fabularny dodatek a stosunek ceny do jakości czy ilości zabawy to już inna kwestia.
kALWa888 napisał(a):Ale ja uczepiłem się tylko jednego punktu. Osobiście nie znam gier na konsole z generacji sprzed PS3, które miałyby dodatki typu Frozen Throne a tym bardziej dodatki znane nam z LoS czy Deus Ex: HR. Może na PCach to już było, ale ja mówię o konsolach i ogólnie nie podoba mi się to, że dają nam na poczatek 80% fabuły a potem resztę każą nam dokupić jeśli chcemy poznać to co tam wymyślili.
.kALWa888 napisał(a):No nie podoba mi się to, ale rozumiem że moje marudzenie niewiele tutaj zdziała. Ale pomarudzić zawsze można.
Polska słynie z marudów,wiec i ja narzekam na DLC

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości