Saladin01 napisał(a):No i problem le?y w tym ?e Fox walczy? mieczem( a w?a?ciwie sta? si? ninj?) w okresie Shadow Moses, a od 1970 roku to kupa czasu. Gdyby nawet to by? jaki? tam mentor to dlaczego Frank pó?niej nie walczy? w tym stylu? A mentorem Gray Fox'a to by? Big Boss.
Solidny napisał(a):Ehh znam fabu?? Metal Gearów tylko powierzchownie :/. Czy BB i Fox zawsze byli kumplami?
kul napisał(a):Solidny napisał(a):Ehh znam fabu?? Metal Gearów tylko powierzchownie :/. Czy BB i Fox zawsze byli kumplami?
Od zawsze na zawsze
BB uratowal go w Wietnamie pod koniec lat 60-ych, bo biedaczysko byl tam trzymany z powodu swojego pochodzenia. Zreszta bardzo, ale to bardzo polecam - http://mgs.imro.pl/readarticle.php?article_id=234
Heh.. na trailerze walcz?... to chyba mo?na odpu?ci?... Ale to zdj?cie i ta fryzura kilka postów wy?ej... to by? na pewno rysunek Foxa? Cholernie podobny.
Widzia?em kiedys jeden screen przypominajacy samolot
ale w trailerze wid?c ze to co? sta?o na czubku jakie? wierzy, a moze rakiety balistycznej.
Bizon Snake napisał(a):Rakieta do lotów w kosmos i Metal gear?
Dziwna sprawa... ten scenariusz naprawde b?dzie zakr?cony.
Chocia? Hayter mówi ?e to najlepszy scenariusz z ca?ej serii MGS...
Co do samych Patriotów, to jak powstali mniej wi?cej wiemy. To, co jest ci??kie do okre?lenia, to pod czyj? postaci? powstali - czy s? lud?mi, czy AI, memami.
uci napisał(a):troche to dla mnie za m?dre, ale przynajmniej rozumiem podstawy:]...
cóz wole jednak by Patrioci byli tym AI... bo jak kto? w MGS po angielsku zacnzie mi t?umaczy? ze patryioci to memy itp...
Umr? :]
Dzi?ki saladin
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości