SALADYN napisał(a):...pamiętajcie że Koji lubi dodawać takie rzeczy jak doktorek podobny do bohatera poprzedniej części i nie ma to nic wspólnego z fabułą, ot easter egg.
Podaj jakiś przykład, bo nie wiem co możesz mieć na myśli. Wydaje mi się, że Kio Marv w sumie mógłby tam być, mimo, że to mniej więcej 15 lat przed akcją z MG2.
Co do odłamka w głowie - dla mnie to jest najdziwniejsza rzecz o której tutaj dyskutujemy. Czy to ciało obce, czy jakaś narośl - trudno stwierdzić. Nie mam pojecia co to może być, do tego nikt czegoś takiego w głowie by nie zostawił. Akurat to mogłoby być przyczyną śpiączki, ale z medycznego punktu widzenia też nie do końca, bo musiałby to być mega głęboki uraz i dziwnym trafem musiałby nie uszkodzić kory nowej. Każdy uraz, który przebiłby czachę najprawdopodobniej by spowodował obrzęk mózgu i śpiączkę, ale też uszkodzenie kory nowej, przez co, albo byłby inwalidą fizycznym, albo psychicznym. Nie mam pojęcia co to może być, ale wg mnie nie jest przyczyną śpiączki. Jest to raczej na pewno nabyte w późniejszym czasie...