Wombat napisał(a):Mnie wkurza, ze komunizm w dzisiejszych czasach ma się dobrze. Już nie będe pisał o Korei bo tam to juz kompletna lipa, ale na naszym podwórku komuchy grzeją dupska(i nie chodzi mi tylko o polityków). Podczas Święta Niepodległości antifa lata se z sierpem i młotem,koszuleczki z Che Guevarą,ciagłenajazdy na kośćiół(jeśli chodzi o propagandę to antyklerykały maja lepszą jak za stalina[celowo z małej])jaki to on niedobry,jak to on ludzmi manipuluje, katole to zmanipulowane a ci co niechodza do koscioła to "wolne umysły" ble ble ble...W internecie oczywiscie filmy z urbanem i ludzie którzy pisza: "nie obchodzi mnie jego przeszłosć, jest smieszny i to mi wystarczy". Komuchy które winny wisieć albo siedzieć w pierdlach są pokazywane w telewizji. O dziwo ludzie "łagodniej" patrza na sierp i młot, gdyby któs ze swastyką wyskoczył to by siedział(w 100% słusznie), ale jak kto sierp i młot pokazuje to jakos tak nikt nie reaguje.
Ogolnie to cała lewica mnie wkurza- pod przykrywka toleracnji, równosci kryja sie mordy które sprzedawały Polskę kacapom, które dzisiaj pier d o l ą, ze flaga, ze godło niepotrzebne, a jak ktoś się nie zgadza- KATOL, CIEMNOGRÓD, FASZYSTA(o dziwo faszyzm, nazizm to ustroje lewicowe)
Lewicowcy chca zrobić jedna, wielka, tolerancyjną Europe, bez granic, jedna waluta(nie kojarzy wam sie to z czyms?), mówia, ze odrzucenie kultury, wartosci danego kraju to rozwój...Dzis patriotyzm wielu kojarzy sie z czyms złym, z laniem w morde innych narodów a to tak nie jest, ale jak widać manipulacja w mediach działa nad wyraz dobrze(szczególnie poczytajcie czasem GW albo zerknijcie okiem na TVN).
O wkurza mnie też zamydlanie ludziom oczu- pół roku temu była mała Madzia(oczywiscie szkoda mi niewinnego dziecka ale ile mozna to pokazywać) teraz-zwiazki partnerskie. Ludzie głoduja na ulicach, coraz większe bezrobocie, zamiast patrzec jak pomoc w panstwie to oni pokazuja dewiacje i zboczenia.
uff jak dobrze czasem cos z siebie wyrzucić
A i chciałem dodać, ze nie jestem katolem, narodwocem. Po prostu tak patrzę na sprawę
Patriotyzm ok, ale nie pod postacią ONRu, NOPu i MW.