), zamiast dorzucac do pieca wolalem sobie za 1/3 ceny kupic konsole, i miec wywalone juwenalia na to czy mam grafike odpowiednia i czy nie brakuje mi 2,6mb i 0.5mhz zeby gra sie odpalila:)Moderator: GM
), zamiast dorzucac do pieca wolalem sobie za 1/3 ceny kupic konsole, i miec wywalone juwenalia na to czy mam grafike odpowiednia i czy nie brakuje mi 2,6mb i 0.5mhz zeby gra sie odpalila:)
bo to bez sensu, dobrze wiesz Siusiaki jak to się kończy.

.
.

Siusiaki J napisał(a):Fakt, gry moze sa i tansze. Ale ile gier jestes w stanie skonczyc w ciagu tygodnia? Ja przy dobrych wiatrach jedna na miesiac przerobie w sposob zadowalajacy. Na polce mam 10 gier na PS3, z ktorych ukonczylem jedna. Gac ma na polce 140 premierowych. Jak ukonczyl chociaz polowe, to faktycznie, PC sie bardziej kalkuluje na dluzsza mete, ale w wydajnosc wiekowych kompow kupionych za bezcen nie uwierze.

. Przecież na kanapie nie siądziesz przy 22" monitorze, a wszyscy konsolowcy się zachwalają że rozwalają się przy kanapie prawda?

.
. Ja ostatnio wysłałem 6ciu dzielnych kerbali na orbitę, z czego jedna załoga nie ma paliwa by wrócić, a druga nie może pierwszej dogonić by ich uratować
. Następna stacja - księżyc! Ciekawe kiedy uda mi się wylądować
.

twilite kid napisał(a):Ta, komp z 2008 za 4k ciągnie Crysis 3 na full
.
.
.
. Gdyby się nie spaliła 2 lata temu to bym pokazał, fakt że nie pod DX11, ale jak już mówiłem wcześniej ta karta którą teraz mam jest jej ekwiwalentem (z tym plusem tylko ze pod DX11).
? No way.
), plusem jest też fakt że dostają najlepsze wsparcie (czy to oficjalne czy przez społeczność modderów) oraz grafikę, której konsole nie są wstanie osiągnąć. Fakt, że na chwilę sytuacja z grafiką się wraz z PS4 i X720 zmieni, ale to tylko będzie mała nieistotna chwila
.
. Zaś mój komputer w tym momencie wart jest jakieś 1200zł, więc jakbym się uparł to bym go jeszcze sprzedał przy większym wysiłku, ale zapewne jak to zwykle robie oddam potrzebującym jak przyjdzie pora by wymienić sprzęt
.
- ok, troche przesadzam
. 
. Ciekawe ile osób to ma i ile takich konsolek jest na chodzie, bo założę się, że do tej pory conajmniej połowa zmieniła już na PS3 slim czy którąś tam wersję, bo przecież starej nie upgradeujesz jak PCta, a to właśnie w PC jest zajebiste. Mnie w tamtym roku trochę brakowało powera to dokupiłem tego 4rdzeniowca, przed 2012 w ogóle mi nie był potrzebny.twilite kid napisał(a):Z PC nie jest tak fajnie, bo trzeba by miec kilka konfigow z różnymi systemami w szafie - ok, troche przesadzam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość