Wojenki PC/konsole #534

Moderator: GM

Re: Aktualnie grane.

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 08:26

Nie miała większego pałera ale kto nie chciał mieć Slima zamiast chlebaka :P. Przynajmniej dyski się dało wymieniać, ale chyba opłacało się kupować nową konsolę bardziej, prawda (pytam bo nie wiem)?

Reasumując by kompletnie zamknąć już ten głupi temat porównywania penisów i silników samochodów.

Konsola > PC if c_user d_gamebase == (1-50)
PC > Konsola if c_user d_gamebase == 50+

;)
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Gillian » Wt kwi 09, 13 09:28

Faja napisał(a):I po ostrzeżeniu sobie dajcie za takie odejście od tematu.

Tru.

I podzielę to...
Gillian
Uber Big Boss

Re: Wojenki PC/konsole #534

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 12:12

Admins go apeshit :D

Anyway Gac, mysle, ze w Twoich obliczeniach i fantazjach pasujacych do "amerykanscy naukowcy udowodnili" brakuje paru istotnych punktow, tj:

- rocznej oszczednosci na zuzyciu pradu PC vs konsola
- cen tynkowania golych scian, w ktorych cegla pamieta wczesnego Gierka, glupio by bylo tv do konsoli miec na takim ustrojstwie
- mozliwosci montazu strumieni chlodnej wody plynacej pod podoga, na ktorej bylby turecki dywan, pochlaniajacy cieplo, i ogrzewajacy wode pod posadzka: dywan drogi ale gigantyczna oszczednosc na cieplej wodzie
- PC > konsola z powodu braku memorek, ktore - co prawda tylko we wczesniejszych systemach - powodowaly zapadanie uzytkownikow w spiaczke dlugim czasem sejwowania, a niewlasciwe uzytkowanie powodowalo wybuchy atomowe w lokalach graczy konsolowych
- nie uwzgledniles w kosztach zakupu specjalistycznego fotela z wzmocnieniem odcinka ledzwiowego - jak kupujesz za pol darmo kompa, ktory na 5 lat starcza zeby w full detalach grac w nowosci, to taki fotel jest swietna inwestycja, oszczedzasz na opiece lekarskiej, a przeciez liczymy dlugoterminowe koszty uzytkowania konsol i komputerow
- malo kto gra na PC na padzie, znane sa natomiast masowe przypadki okaleczen oraz zgonow wyniklych na skutek potkniecia sie o kabel (starsze generacje) lub chociazby dyskow ledzwiowych wypadnietych podczas wstawania zeby zmienic plytke - kolejny raz dzieki PC oszczedzimy na opiece lekarskiej
- grajac na PC nie machasz klawiatura, udajac, ze to sztacheta na imprezie w remizie, grajac na np Wii machasz Wiilotem, czy jak to tam sie zwie, PSmove tez machasz - kwestia czasu kiedy bedzie trzeba kupic nowy telewizor
- wracajac do tematu wybuchow atomowych - znane serie, takie jak MK czy GTA, dzieki portom na PC, a zatem brakiem mozliwosci wywolania wybuchu atomowego niewlasciwym uzyciem kart pamieci, paradokslanie - traktujac o zabija iu, staly sie synonimem walki o zycie zwierzat i ludzi
- dzieki wykorzystaniu w/w dywanu (niestety poki co nie odnotowano udokumentowanego przypadku) nawiazujemy do pozytywistycznej pracy u podstaw przez utylizacje energii bezposrednio w lokalu gracza, co powodowac bedzie uzdrowienie gospodarki a zatem podniesienie sredniego miesiecznego zarobku, wiec inwetycja w PC zwroci sie z nawiazka
- gracze konsolowi uzywajacy starszych systemow sami skazuja sie na przesiadke na PC, wywolujac wybuchy, o ktorych mowa byla wczesniej, powodujacych izolacje czlych osiedl, dotknietych problemem golych scian, a na tym etapie wiadomo przeciez, ze lepiej kupowac PC
- po raz kolejny nawiaze do mniej zamoznych oraz sentymentalnych graczy - liczne przypadki zapobiegliwych graczy prowadzily do smierci z nudow, podczas horendalnych czasow sejwowania na memorce, ktore siegaly w kulimnacyjnym momencie do "poltorej minuty z zegarkiem w reku"
- jako, ze grajac na konsoli raczej nie uzywa sie wspomnianego fotela, konsolowiec skazuje sie na dlugotrwala opieke ortopedyczna, poczawszy od kregarza, przez gorsety, na zastrzykach przeciwbolowych a takze implantach nad dupa (to akurat fakt, przypadek kolezanki, ale marny, bo ona grafikiem jest i krzyz jej siadl od pc. Pewnie nie kupila fotela, o ktorym pisalem...) konczac
- jesli sciany sa faktycznie gole, tomprawdopodobnie brak sracza, kanalizacji i biezacej wody. O ile brak wody mozna potraktowac jako preludium do "Biohazard Live Action Role Play", tak brak mozliwosci zutylizowania zlozonego wienca wydaje sie byc sporym problemem
- na konsoli mozesz grac jezdzac na rowerku treningowym, czyli obalasz teorie, ze siedzac tylko odkladasz kalorie, try this with your pc! Ile na diecie i silowni zaoszczedzisz?
- do obu wariantow mysle, ze trzeba doliczyc 300.000 na nowe miszkanie jednak, a najlepiej z 500.000 na domek, zeby zapobiec w przyszlosci sytuacji, w ktorej masz sasiada-faszyste, ktory bedzie Cie maltretowal bo grasz na innym systemie niz on (grasz na pc a on lubi konsole, lub na odwrot). There's always one asshole in neighbourhood.
- jesli na etapie golych scian podejmie sie decyzje o remoncie, zeby tv ladnie wisial, a pracujemy dajmy na to 10-18, 6 dni w tygodniu, skazujemy sie na liczne wojny podjazdowe z wszystkimi sasiadami, a takze na okazjonalne wizyty policji, ktore konczyc moga sie mandatami, kolejny minus zakupu konsoli
- w przypadku PC bardziej niz konsol uwzglednic trzeba koszta opieki okulistycznej, lub nastepstwa epilsepsji fotogennej

Chetnie poslucham bilansu bioracego w/w rzeczy pod uwage, a nie tylko "konsola > pc, if 50 gier na polce" :D

Credits: Halus
Ostatnio edytowano Wt kwi 09, 13 12:26 przez Johny Sasaki, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Solidny » Wt kwi 09, 13 12:18

tldr
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 12:21

Swietnie, ze sie tym z nami podzieliles. zycie kazdego z nas stalo sie pelniejsze dzieki temu, ze powiedziales nam, ze nie masz czasu czytac, ale masz czas napisac 4 literki
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Solidny » Wt kwi 09, 13 12:49

No ale poważnie, na jakie tory sprowadziłeś tę dyskusję? Nie powiem, oryginalne. Moje cztery litery (bez skojarzeń) przynajmniej szybciej się czyta niż ten post... o czym? Nie wiem, jakichś meta-analizach czy coś. W takim razie sam uważasz, że wzbogaciłeś nim czyjeś życie? ;)
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 13:43

Ej ale nie wydzieliłeś części, w których pisałem na temat o Kerbalach i RE <foch>

Dziony Siusiaki napisał(a):- na konsoli mozesz grac jezdzac na rowerku treningowym, czyli obalasz teorie, ze siedzac tylko odkladasz kalorie, try this with your pc! Ile na diecie i silowni zaoszczedzisz?

Mam rower treningowy w domu i zapierdalałem swego czasu przy nim na PC grając w SF4 oraz Skyrima, your argument is unfortunately invalid :D. Teraz tylko muszę wymyślić sobie gry, przy których będę dalej zapierdalał, albo zamontuje klawiature z myszką, bo już mam pomysł jak :D.

Do PCtów też są pady, nawet bezprzewodowe. Mam 2 bodajże (a może 3, nie pamiętam) od X360 ale kablowe, bo mnie bateryjki po prostu wkurwiają :).

Co do poboru mocy:

True, zgodze się :)

Ja mam akurat zasilacz 500W, z czego wykorzystuje jakieś ~280W (bez monitora, nie wiem ile ten żre) co w porównaniu do konsoli (test z netu, nie bijcie)
http://news.cnet.com/8301-17938_105-10318727-1.html

Więc tu slimka wygrywa sporo, FAT już nie tak bardzo.

I takie komputery w domu mam 2... fak mi jentlej.

Wydaje w хуй na PC, jestem straszny, potrzebuje leczenia, moja dziewczyna terapii szokowej, pomóżta :(. A nie czekaj, ja się przy tym bardzo dobrze bawię :P.

W kazdym razie wszystko zależy od stopnia użycia, nadal jednak uważam że pomimo większych kosztów utrzymania wychodzi mi to w długim okresie czasu (liczę tu 5 lat) taniej :)

PS. Spać nie mogę przez ten temat, możemy już skończyć :) ?

PSS. Ile orientacyjnie w premierze kosztowały Pady DS3 / X360, a potem move i kinect?
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 13:52

Sa pady? No co Ty gadasz? To ten co lezy u mnie i ma usb na koncu moge do kompa podlaczyc? To dlatego mial pc napisane na pudelku? Holy fucken jumpin shitballs!

Anyway - prochno z Ciebie, ja sie produkuje o wybuchach atomowych, a Ty spac nie mozesz i waty liczysz.

Komputerow w domu tez mam pare sztuk, ale najmocniejszy (laptop motabene) za HQ w studyjku domowym robi, wiec gry zadnej nie zobaczy, i tak z ciezkim sercem neta mu nie ucialem :)

A co do padow, to tak 150 idac na zakupy trzeba bylo miec. Ja sobie speedlinka za 39 kupilem jako drugi kontroler. Wygodnie mi lezy w lapie to co bede sie spinal. Tyle, ze kabelek posiada.

PS - chetnie zobacze jak precyzyjnie celujesz myszka w fpp jak sobie kicasz na siodelku

PPS - post post scriptum nie post scriptum scriptum dude!!
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 14:03

Dobrze, że nie spieramy się na temat Macbooków :)

Jak grać na Mac'u
Obrazek

Aj tam, nie chce mi się produkować, bo w pracy jestem, w Brutal Dooma gram i przez to jestem odmóżdżony :)

150 to cena niezła, przynajmniej lepiej niż wiilot z motion+, bo tam cena chodziła po 250+

A kinect/move?

PS - no tak, bo na konsolach celować nie trzeba bo autoaim jest :). Nie martw się jak zrobie stelaż do rowerku to i w BFa 3 będę sobie popierdalał, bo mam bardzo dobry i stabilny rower.

Gorzej z kondycją xD
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 14:23

Autoaim mozesz wylaczyc w wiekszosci gier, slabo temat znasz widac.

Po prostu jak w miare szybko jedziesz to nie jest to zbyt stabilna postawa, wiec chocbys nerdzie 2 stelaze zamontowal, to se ptaka odstrzelisz co najwyzej.

A za taki brak szacunku do sprzetu to Ci sie wpierdol nalezy, najlepiej Twoim wlasnym dragiem treningowym!!

Anyway ja sie chetnie pospieram, jesli masz jakas wiedze na temat produktow Apple zdobyta na podstawie wlasnego doswiadczenia.

A podkladke pod mysz chetnie od Ciebie kupie, bedzie na czym Pro Tools 7.4 postawic.

PS - IBM? Buahahaha if so, if Lenovo more buahahaha :D

PPS - cos chudy i ciemny na tym zdjeciu wyszedles, to Ty? Czy zaiwaniles z 9gaga ale nie samego siebie?
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gillian » Wt kwi 09, 13 14:36

Nie mylcie auto-aim z aim-assist ;]
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 14:39

Umm to nie moja fota, znaleziona akurat w dobrym momencie. Ja szmeltopów nie używam :), choć w nowej pracy będę musiał, ech.
Poza tym ja mam dużo większe biurko :P.

Po prostu jak w miare szybko jedziesz to nie jest to zbyt stabilna postawa, wiec chocbys nerdzie 2 stelaze zamontowal, to se ptaka odstrzelisz co najwyzej.

Jak bardzo szybko jedziesz to i pad Ci nie pomoże, więc nie pitol :)

Anyway ja sie chetnie pospieram, jesli masz jakas wiedze na temat produktow Apple zdobyta na podstawie wlasnego doswiadczenia.

Yup mam. W obecnej pracy miałem z nimi do czynienia, o te kilka razy za dużo, nevermore :) Nie żeby mi się chciało o nie spierać.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 14:50

Ale pada chcociaz moge probowac trzymac miedzy jajami a nie lezac na kierownicy prawie.

To widocznie masz kiepskie doswiadczenie, wynikajace zapewne z braku umiejetnosci obslugi systemu, chociaz trudno Cie winic, skoro spaczony przez Microsoft jestes i z doskoku na cos innego wsiadles. Albo z racji utrudnionego piractwa. Anyway bardziej bezstresowej platformy to ja nie widzialem niz produkty Apple. Nawet telefonicznie sie z HTC na iPhone przerzucilem, a tabletowo na iPada. Ale troche Cie rozumiem jak juz wspomnialem, przez pierwsze 2 dni nie wiedzialem jak cokolwiek zrobic, a duzo opcji, ktorych wydawalo mi sie, ze nie ma, a ktore "wszedzie sa" tez sie pokazaly. Jak posadzisz mnie pare razy przed Linuxem to pewnie tez bede gadal, ze o pare razy za duzo.

PS - szmeltopow? To jestes faszysta do tego stopnia, ze nie tylko pc>konsola ale tez pc>lap?
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 15:02

Ale pada chcociaz moge probowac trzymac miedzy jajami a nie lezac na kierownicy prawie.

To coś pusto między tymi jajami masz, że Pad Ci się mieści i ręce. ;)

Próbujesz mnie podminować ale Ci to nie wychodzi. Nie jestem spaczony przez Microsoft, a po prostu nie lubię iOSu i kropka. Tak jak nie lubię Ubuntu przykładowo, mogę mieć swoje preferencje prawda :)?

Szmeltopów nie lubię do grania.

Mówimy cały czas o graniu czy nie :) ?

PS. Jak już się tak chwalimy sprzętem czego to mamy,a czego nie to ja mam Nokię E5, łyso Ci :) ?

PPS. Tabletów i dotykowych rzeczy też nie lubię. Pomacać to ja sobie mogę myszkę i cycki.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 15:13

No miedzy jajami mam dosc pusto, worek i pare zylek dookola tylko. Jk masz jakies implanty w ballsacku to coz...:D

Nie proboje Gacek, sam sie wpierdalasz na miny co chwile, dlatego taki ubaw mam z pisania w tym temacie.

No do grania teoretycznie tak, ale po 1 w czym lap gorszy do grania, po 2 narzekasz, ze w pracy bedziesz go uzywal - placic beda Ci za granie?

Co do iOS - na Makach nie ma iOS. I skoro nie lubisz, to moze powiesz czemu? :D bo zakladam, ze po tych paru razach nabyles odpowiednie doswiadczenie, porownywalne z wieloletnim doswiadczeniem na system Microsoftu (czego dowodem jest chociazby stwierdzenie o iOS:).

PS - do chwalenia mi sie daleka droga, ale zapraszam w odwiedziny, daleko nie masz:)
PPS - ale po co sie ograniczac? Zreszta mozesz nawet lubic ptaszki macac, dopoki mojego nie chcesz posiasc mi tam rybka co lubisz macac
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 15:52

Tobie się wydaje, ze się wpierdalam na miny. Rozmawiamy o graniu na sprzętach to wyjeżdżasz z macami, że są takie zajebiste.
Rozmywasz temat, próbując złamać na mnie argument (co przy takim rozumowaniu nie jest trudne), no ale nic nie poradze.

Laptop gorszy do grania pod tym względem, że jest droższy (za podobną wydajność płacisz nawet 3x tyle) i dużo mniej wygodny (bez dodawania monitora i peryferiów).

No a w nowej pracy dostanę lapka i będę się musiał do niego przystosować co mi się nie podoba, taka mała dygresja od tematu.

Z tym iOS to tylko po to by Ci dać kolejny argument do wykazania się naturą trolla. Przecież nie od dziś wiadomo, że Mac'i siedzą na Icecream sandwich 4.04

PS. Nawet nie wiem gdzie ty teraz mieszkasz.

PPS. Podziękował, mam wystarczającą dużą ilość cycków do macania, że ledwie wyrabiam.

PPPS. Co ty ciągle o tych ptaszkach, jakiś fetysz, potrzeba?
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 16:16

Nie mi sie wydaje, tylko sam sobie zaprzeczasz.

W piastowie znowu :)

I nie pitol, laptop z dockiem is the shit!! Pakujesz w plecak i wio na lan party :D lan party coraz mniej popularne beda co prawda, niedlugo w wiekszosci domow pojawi sie staly dostep do internetu ale jeszcze moze skorzystasz :D

Generalnie problem polega nie na tym, ze ja cos proboje, tylko, ze pisze wiekszosc postow z dystansem jak stad do usa po wypiciu i usmazeniu sie na raz, a Ty czesc tematow na powaznie podlapujesz.

W dalszym ciagu czekam na uwzglednienie kilku watkow w obliczeniach kosztow calkowitych systemow (ktore z tego co sam podawales wygladaly jak wyjete z cd action)
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 16:32

Nie mi sie wydaje, tylko sam sobie zaprzeczasz.

No szczególnie jak ty mówisz o systemie, a ja mówie o tylko w perspektywie gier to faktycznie nie, nie wydaje Ci się (siostro, pawulon) :)

Piastów... No to faktycznie w хуй blisko mam do Ciebie... (przestań korzystać z apple maps, seriously)

I nie pitol, laptop z dockiem is the shit!! Pakujesz w plecak i wio na lan party lan party coraz mniej popularne beda co prawda, niedlugo w wiekszosci domow pojawi sie staly dostep do internetu ale jeszcze moze skorzystasz

True, ale prawdziwe ostatnie lanparty miałem lata temu jeszcze w liceum (2 tygodniowe lan party dzień i noc). Potem jakieś podrygi u siebie na jak kumpel wpadał na jakiegos coopa 3 dniowego czy inne rzeczy, a ostatnio 3 osobowe lan party w diablo 2 gdzie wyciągałem swojego szrota laptopa (przygotowania przed premierą D3 :D)
Jednakże od czasu szybkiego netu, skypeów/TSów/Mumble, hamachi i innych tego typu programów to lanparty jest zbędne. Wiem, bo stosuję praktycznie w każdy weekend.

(ktore z tego co sam podawales wygladaly jak wyjete z cd action)

Co podałem takiego, bo nie bardzo wiem o które Ci chodzi?
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 16:42

A co? Daleko? Kul ma daleko, Hal tez ma daleko, Ty jednym podmiejskim pociagiem dojedziesz w 40 minut.

Nie korzystam apple maps aktualnie, ale calkiem milo wspominam w przeciwienstwe do niedopchnietego gpsa w Androidzie.

I plz, get serious, narzekasz na laptopa sluzbowego, bo grac wolisz na stacjonarnym, to nie pierdolenie jakbys xanax przedawkowal? :D skoro sam nie wiesz o czym gadasz, to trudno, zebym ja wiedzial jak sie tematu trzymac.

Jakich szybkich netow? To Ty masz stale lacze i to szybkie? A skad?

Eee dobra, to nie bylo smieszne.

Anyway, dalej licze, ze podejmiesz problemy w wydatkach, ktore poruszylem :D
Ostatnio edytowano Wt kwi 09, 13 17:28 przez Johny Sasaki, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 16:58

A co? Daleko? Kul ma daleko, Hal tez ma daleko, Ty jednym podmiejskim pociagiem dojedziesz w 40 minut.

Może przyjade Ci wpierdolić, bo musze odzyskać w końcu moją instrukcję do MGSa 2. Ale kiedyś miałem bliżej, a Warszawa duża jest, więc mi się nie chce.

"I plz, get serious, narzekasz na laptopa sluzbowego, bo grac wolisz na stacjonarnym, to nie pierdolenie jakbys xanax przedawkowal? skoro sam nie wiesz o czym gadasz, to trudno, zebym ja wiedzial jak sie tematu trzymac.

Ja wiem o czym gadam, gadam o wyższości takich samych rzeczy tylko się inaczej nazywających nad takimi samymi rzeczami, służącymi do tego samego mające trochę inny wygląd, to ty zaczynasz temat rozmywać.

Zaś narzekam na laptopa, bo moja praca będzie wymagać szybkiego dostrzegania szczegółów, a ja przyzwyczajony od kilku lat do 2óch monitorów 22" będę miał z tym problem by się do 17" lapka przyzwyczaić. Pojawi się też kuszenie by grać na sraczu :D.

Mam ADSL 128kbit, to nie jest dużo?

Anyway, dalej licze, ze podejmiesz problemy w wydatkach, ktore poruszylem

Jak dobrze pójdzie to będę kupował sobie mieszkanie w przyszłym roku, więc do tematu wrócimy :)
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » Wt kwi 09, 13 17:24

To, ze Ci sie nie chce nie znaczy, ze masz daleko, leniwa lajzo.
A instrukcja czeka sobie w teczce :)

Prochno sztywne z Ciebie jest Gacek, nie umiesz ladnie podjac tematu i sie powyglupiac.

A co do powalajacych 128kbit - dzwonil koniec lat 90tych, chcial zebys lacze oddal :D

Jakie kuszenie? Laptop do gier sie nie nadaje przeciez. Nawet w sapera sie nie da nim grac.

Co do mieszkania - byle nie na Osiedlu Teczowym na Wlochach.

PS tak powaznie teraz - co do tych lat 90 - na adsl masz 128kilo? Jakim cudem?
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Gac666 » Wt kwi 09, 13 17:51

Nie, mam 60mbit z UPC, w sumie nie wiem po kiego хуй, nawet kanapek nie zdążę zrobić i mi sie gra ze steama ściągnie.

Jestem stary i mi sie nie chce, potem sie jeszcze przeraże, że te rachunki za prąd to jednak przez komputer a nie ogrzewanie elektryczne :).

No do nowych gier sie nie nadaje, ale w takiego Brutal Doom'a pogram :P czy inne Heroesy.

Nie, mieszkanie raczej na Tarchominie albo na kabatach, w związku z faktem że miałbym bliżej to pewnie bede koło kabat szukał.

PS. Z Tarchomina teraz do Ciebie jechałbym jakieś 1.5h :P
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez Pabian01 » N kwi 14, 13 09:46

Gac666 napisał(a):Nie miała większego pałera ale kto nie chciał mieć Slima zamiast chlebaka :P. Przynajmniej dyski się dało wymieniać, ale chyba opłacało się kupować nową konsolę bardziej, prawda (pytam bo nie wiem)?

Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, ale dyski można było wymienić w każdym modelu PS3.
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez uci » N kwi 14, 13 10:05

oczywiście że można było, po prostu slima reklamowano że można za grosze kupić wersje 12GB i wsadzić sobie dowolny dysk
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Gac666 » N kwi 14, 13 12:04

Pabian, wiem że dało się do każdego wsadzić dysk, tak jak płyte Bluray (har har har). Ale chodziło mi o to, że bardziej opłacało się przerzucić już na Slimkę (mniejsza, mniej żarła, mniej awaryjna) niż inwestować w starego chlebaka (no chyba, że miałeś ten model z emu PS2), bo starego zawsze dało się sprzadać.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Poprzednia strona

Powrót do Gry i Konsole