Moderator: GM
twilite kid napisał(a):A mnie kusi cholera ten 3DS. Nawet zwykły. XL wydaje się lekko za duży... A cenowo o wiele lepiej dorwać takiego zwykłego 3DSa.
Ostatnio 3DS daje do pieca, a w taka Ocarinę chętnie zagrałbym przed Zeldami z Wii. Niby mam oryginał w wersji na GCN z limitki Wind Wakera, ale jednak wygląda to bardzo słabo i nie chciałbym się zrazić do (jeszcze do niedawna) najlepiej ocenianej gry ever. A remake w 3D wypadł niby rewelacyjnie i poprawił parę archaizmów z oryginału.
Poza tym Fire Emblem, który kosi recenzjami. Przyjemny Luigi's Mansion 2, Mario 3D, Zero Escape, Paper Mario... Zapowiedziana dziś nowa-stara Zelda ALTTP, świetnie zapowiadający się Batman. Robi się potężna biblioteczka. Co prawda na DS mam spore zaległości, ale 3DS jest kompatybilny...

. Będę się zaopatrzał niedługo w to cacko, ale na razie do DSi (jest kompatybilne z 3ds i dsi jednoczesnie, fun!) 

, jedyne rozwiązanie jak masz DSi.
).
.twilite kid napisał(a):No niestety dolny ekranik w 3DS jest mniejszy niż w DSi i to widać. Myślę, że zrobię upgrade do XL za jakiś czas, niech tylko jeszcze potanieją.
A pixel ratio 1:1 w grach z DS nie zdaje egzaminu na takim mały ekranie. Wszystko jest za małe... Upscaling zaś widać, jest utrata na ostrości, ale cóż...

. Mam foty, jak Samus strzela z plasma beamem do latającego Mario albo jak Link walczy na biurku z pluszowym słoniem z Ikei ;]. 

no a z ghostingiem to tak już jest niestety... ja ci swojego FC nie podam bo 3DSa nie mam, za to do Wii się będę przymierzać chyba na poważnie wkrótce 

Simon napisał(a):Harvest Moon to to nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość