a może to jako część kampanii reklamowej/testowej. Kiedyś David się pytał czy ktoś by kupił MGSa bez niego, potem pojawiły się krzyki krytyki. Może wystraszeni zmniejszeniem sprzedaży z powodu braku Davida zadzwonili do niego, dogadali się i sam nie wiem, albo wróci, albo zrobią jakiś event z wyborem nowego głosu?
Ja od początku podejrzewałem że to trolling, trudno sobie wyobrazić że Konami reaguje z tak dochodowych strun głosowych. Ale kij ich tam wie. Co się tam naprawdę dzieje wiedzą tylko oni, cygany.
Mogło być też równie tak, choć przyznaję, że to totalnie niedorzeczne, że zatrudnili jakiegoś aktora, którego można było słyszeć wcześniej, ale jego rolą miało być tylko zrobienie szumu wokół Haytera. A tak naprawdę Hayter cały czas miał tą rolę.
Oczywiście że to może być tak od początku ustawione Hayter zadaje dziwne pytania o swój głos przed zwiastunem(skoro nikt do niego nie dzwonił to skąd miał wiedzieć że może BB nie zagrać?) > Jakiś 2 planowy NPC podkłada głos BB do zwiastuna > Hayter robi szum że nie wróci jako Snake > Kojima to potwierdza > Robi się szum i głośno > Hayter łagodzi sytuację bo mogła się zrobić za głośna - odkręca to na E3 pokazując Havida Daytera
uci napisał(a):ale nagrania dotyczą całej palety bohaterów nie tylko BB
W wywiadzie powiedział, że usłyszał o nagraniach i zadzwonił do nich, umówił się z kimś tam na lunch żeby obgadać kiedy go będą potrzebować i zonk - nie potrzebują. Może i mógł się dowiedzieć przez telefon od razu, nie mam pojęcia. Ale dla mnie to nie brzmi dziwnie. Z drugiej strony to aktor, więc zawodowy kłamca. No nic, obstawiamy zakłady i zobaczymy 6 czerwca.