twilite kid napisał(a):Chyba w trailerze było info, że pogoda ma być real time.
Simon napisał(a):No i jeszcze jeden bardzo wazny elemen, ktory mnie nurtuje czyli uzbrojenie bo juz na tym poziomie oprawy i realizmu infinite pockets moga wygladac komicznie.
Ale jak tylko zobaczymy i uslyszymy pytajniki i wykrzykniki to juz Home Sweet Home:]

Simon napisał(a):Myslalem, ze mowisz o ekwipunku:p
Poza tym, San Andreas mialo wspolczynnik przyspieszony a ja przez real time rozumiem zegar konsoli bo inaczej to takie to real time jak z koziej dupy traba.

Gac666 napisał(a):Simon napisał(a):Myslalem, ze mowisz o ekwipunku:p
Poza tym, San Andreas mialo wspolczynnik przyspieszony a ja przez real time rozumiem zegar konsoli bo inaczej to takie to real time jak z koziej dupy traba.
Jak ty sobie to wyobrażasz? Czekać do 1 w nocy by móc zrobić night stealth mission?
Doba bedzie pewnie trwała godzine/dwie godziny i tyle.

twilite kid napisał(a):Mi takie przyspieszanie czasu nie pasuje, bo może być za łatwo - a przynajmniej będzie kusiło, żebyśmy sobie ustawiali przed akcją najwygodniejszą porę i tyle. Lepsze IMO byłoby proponowane wyruszanie na misję o odpowiedniej porze i na polu walki już trzeba sobie radzić - spieszyć się żeby zdążyć itd. Wymusiłoby to taktykę.

twilite kid napisał(a):Mi takie przyspieszanie czasu nie pasuje, bo może być za łatwo - a przynajmniej będzie kusiło, żebyśmy sobie ustawiali przed akcją najwygodniejszą porę i tyle. Lepsze IMO byłoby proponowane wyruszanie na misję o odpowiedniej porze i na polu walki już trzeba sobie radzić - spieszyć się żeby zdążyć itd. Wymusiłoby to taktykę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości