Pozdrawiam i powiem ?e zbieram na PSP 
Pozdrawiam i powiem ?e zbieram na PSP 

)

Hal Emmerich napisał(a):Ciekawi mnie ile taki soundtraczek z Portable Ops b?dzie kosztowa?. Pirata nie chc?, bo z ukochanej serii wszystko mam orginalne. Prawdopodobnie je?li chodzi o tego MGSa, to poprzestane tylko na muzyc? z niego. Nie sta? mnie na zakup PSP, a w dodatku w zasadzie tylko dla jednej gry(no, mo?e jeszcze Acidy dwa:). Ech...na zachodzie to nie maj? takich problemów...

.
. Wyj?tkiem jest "Way To Fall", chyba jedyna piosenka w serii MGS z wokalem, któr? z w?a?nej woli s?ucham do ko?ca na odtwarzaczu. W ka?dym razie bardziej podoba mi si? muzyka do pokazania Roy'a Campbell'a. Wogóle to troch? cierpliwo?ci : ledwo ukaza? si? trailer, a Wy ju? musicie mie? muzk? z niego
. Poczekajcie do zimy na full wersj?, a nie na s?uchanie wyci?tej z g?osami z trailer'a.
Trzeba b?dzie dorwa? orginaln? wersj? soundtracku, bo jakby nie by?o to metal. Co do kwestii muzyki w serii w ogóle, to w?a?nie za to j? tak kocham, za ten smutek, melancholie. W to mi graj
I mo?e dlatego tak kr?ci mnie ju? przed premier? muzyka z Portable Ops. Ciekawe czy t? pi?kn? piosenke z ostatniego trailera napisa?a Rika Muranaka?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości