ArhibaldWest napisał(a):Mnie samego najbardziej martwią właśnie te spowolnienia. Chyba, że zostanie to odpowiednio ograniczone i będziemy mogli z tego korzystać tylko w określonej sytuacji. Narazie nie ma co prorokować, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce na odpowiednich poziomach.
kALWa888 napisał(a):Wciąż nie podoba mi się tagowanie przeciwników i potem widzenie takiego przeciwnika przez ściany. Gracz sam powinien oceniać gdzie ten żołnierz jest. Przecież jak ja grałem w MGS3 pierwszy raz i nie miałem pojęcia o tym gdzie dany strażnik się znajduje to zdarzyło mi się nawet dosłownie wpaść na niego, bo go nie widziałem. Dopiero przy kolejnych podejściach wiedziało się już gdzie ten strażnik jest. Druga sprawa, że teraz może ich pozycje będą w jakiś sposób generowane losowo, to już trochę byłoby co innego, ale bardziej by to chyba funkcjonowało na zasadzie różnych layoutów jak w Tenchu - strażnik jakoś musi się sensownie przechadzać chyba że ich AI będzie na odpowiednim poziomie, do tego stopnia że nie trzeba by było ustalać ich ścieżki po której się poruszają. Zobaczy się jak to wygląda dopiero w grywalnym demie albo pełnej wersji.

Wombat napisał(a):Co mi po tym, że raz kliknę przycisk i będę wiedział gdzie jest każdy przeciwnik ?

Gracz sam powinien oceniać gdzie ten żołnierz jest.

Tagowanie jest o tyle sensowne, że taki super-żołnierz jak Big Boss odruchowo powinien jedną półkulę mózgową przeznaczać na projekcję tras przeciwników.
Faja napisał(a):Gra ma dać wam możliwości. Czy będziecie korzystać to zależy od Was.
Tidus93x napisał(a):Faja dobrze podsumował. Istnieje taka możliwość, a nie wymóg.
uci napisał(a):SAL - strażnicy się nie zainteresowali bo jakby się mieli tak nas czepiać jako gracza to 3 metrów BB by tą pustynią nie przeszedł.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości