kALWa888 napisał(a):Nie wiem Ground Zeroes do mnie nie przemawia, nawet jako tutorial (dość rozbudowany). Może The Phantom Pain okaże się lepsze, nawet jeśli wypuszczą jakieś prezentacje rozgrywki.
Zancudo napisał(a):Albo Kojima bredzi, albo Kojima bredzi.
Tidus93x napisał(a):No dobra, karmi nas i karmi tymi obietnicami, a gdzie data premiery?
Tidus93x napisał(a):No dobra, karmi nas i karmi tymi obietnicami, a gdzie data premiery?

Faja napisał(a):TPP to MGSV
GZ to nazwa misji z TPP czyli MGSV

SALADYN napisał(a):Ciężko się nie zgodzić mając w pamięci survival z MGS3 czy realne pole bitwy w MGS4, jak wiemy oba przypadki skończyły się na skryptach i umownościach że hej.
Z drugiej strony Koji przez ostatnie lata sporo się mógł nauczyć od developerów których odwiedzał więc kto go tam wie.
DaveMGS napisał(a):SALADYN napisał(a):Ciężko się nie zgodzić mając w pamięci survival z MGS3 czy realne pole bitwy w MGS4, jak wiemy oba przypadki skończyły się na skryptach i umownościach że hej.
Z drugiej strony Koji przez ostatnie lata sporo się mógł nauczyć od developerów których odwiedzał więc kto go tam wie.
Wydaje mi się ze jedno i drugie (MGS3 i 4) było związane z technicznymi ograniczeniami sprzętu na które te gry powstawały, szczególnie widać to po pierwszym trailerze MGS4. Teraz z MGSV dla którego zrobili specjalny silnik bardziej wiedzą co mogą zrobić, a co nie i nie rzucają już tak słów na wiatr. Do tego Kojima wyraźnie powiedział że ich celem nie jest jak najlepsza grafika sama w sobie, a bardziej środowisko gry.

De facto już na PS2 można w grze od strony technicznej pokazać wszystko.
ArecaS napisał(a):Natomiast niespełnienie obeitnicawdziwego survivalu wcale nie zrobiło z MGS3 złej gry. Po prostu nie jest tym co obiecywano.
Solidny napisał(a):Tak w sumie to nie widziałem jeszcze Kojimy obiecującego z ręką na sercu jakiegoś ficzera. Zazwyczaj wyrażał swoje ambitne plany. Ograniczenia konsol przeszkadzają zawsze i każdemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość