Moderator: Hal

. Niby oczywista sprawa, ale w przypadku serii GT nic nie jest oczywiste 
Czekam z niecierpliwością na gt6. Mus oczywiście będzie kupić nową konsolę i odnaleźć trochę czasu na granie . Swoją drogą to nie wiem jak dawałem radę znaleźć czas na pracę , rodzinę , garaż i granie ------ teraz jakoś się nie wyrabiam ?!

Bo jak się zachłysne "szósteczką" to ciężko bedzie się wracało do GT5
Tylko, że jak bedzimy jeździć raz na 2 tyg. to może być tak, że w tym roku sobie nie zagram 
. Martwi mnie to, że ponoć nie poprawiono rwania i dropów.
Gran Turismo 6 is not a game for the uninitiated. It’s made for racing fans by racing fans. It’s for people who know that front/rear weight distribution isn’t a euphemism for holiday weight gain and that the Gap doesn’t refer to a mall clothing store. As a nonracing fan, there’s a lot about it I still don’t understand. What are performance points and why are they important? I have no idea what torque is. I have no idea what an exhaust manifold is or why it improves my car’s racing ability. Admittedly, some of this information is available in the game, but it’s densely packed into the user-interface and might prove intimidating to newcomers. I didn’t care enough to look for it. More importantly, Polyphonic did nothing to make me care. Outside of a few beginner driving lessons, it feels as if you’re supposed to know all of this stuff already, and that could alienate some of the new blood this aging franchise needs to stay relevant in the next console generation.
zmiana kolorów liczników rewelka hihi
jak ogarnę przymusowe zawody i przejadę parę kilometrów to postaram się to jakoś rzetelnie opisać
. Wszystko wygląda jak by trochę lepiej ale może to tylko złudzenie. Jest hmmm .... łatwiejsza do ogarnięcia?? nie wiem . (jakoś lepiej się jedzie....)
Za dużo emocji aby się rozpisywać , jak opadną to skrobnę coś bardziej obiektywnego bo są również i BBraki o których by trochę pisać . Pogram , wejdę w online , obadam co i jak.. a no i wsteczny wrzuca się co prawda trójkątem ale steruje się pedałem gazu i trzeba pamiętać co by pierwszy bieg zapiąć
bo zdarza mi się pocisnąć jeszcze raz do tyłu zamiast do przodu 
A grając na padzie nie ma to znaczenia przecież
Zwłaszcza jak ktoś gra na automatycznej skrzyni 
Ale Twilite narzeka
Poza tym wątpię czy będzie grał tak jak i nie gra z Nami w 5-tkę, bo nie ma czasu albo stolika, a pierwszy do narzekania 

) GT6. Hehe 

No i te dzieci \, szkoła itepe...wtf?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości