i jednocześnie byłby w pobliżu. A na moim DSi XL działa mi tylko przeglądarka, sklep cyfrowy Nintendo i możliwość uploadowania zdjęć na fejsa. W grach już internet nie chodzi, nawet jak pozbędę sie zabezpieczeń Wpa. Z psp wiec łatwiej o towarzysza.Moderator: GM
i jednocześnie byłby w pobliżu. A na moim DSi XL działa mi tylko przeglądarka, sklep cyfrowy Nintendo i możliwość uploadowania zdjęć na fejsa. W grach już internet nie chodzi, nawet jak pozbędę sie zabezpieczeń Wpa. Z psp wiec łatwiej o towarzysza.

. Jest to na pewno zasługa Yoshidy i Sakimoto (którego lubię bardziej niż Uematsu). (no i dialogi w dymkach a'la VS!!!)
kALWa888 napisał(a):Co do portu The War of the Lions to czy tam są scenki zmienione - tzn intro w porównaniu do oryginału jest inne czy nie?
. Wciąż czekam na pierwszy ukończony jRPG w mojej karierze. Być może jadące do mnie Ni no Kuni tego dokona?Pabian napisał(a):Dwa dni temu zasnąłem z PSP na łóżku, spadło dwa razy odbijając się od czegoś. Wciąż wygląda idealnie
SALADYN napisał(a):Pabian napisał(a):Dwa dni temu zasnąłem z PSP na łóżku, spadło dwa razy odbijając się od czegoś. Wciąż wygląda idealnie
Mnie spadło raz dwa lata temu i do dzisiaj czeka na naprawę, nie uruchamia się wcale po tym upadku.

ArecaS napisał(a):Może po prostu nie starczyło im miejsca. Jednak PSP to konstrukcja dość stara.
:D:D
. (głupie, wiem)
Gillian Seed napisał(a):ArecaS napisał(a):Może po prostu nie starczyło im miejsca. Jednak PSP to konstrukcja dość stara.
W sensie na co im zabrakło miejsca? Na obsługę analoga?:D:D

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości