.
he he
SALADYN napisał(a):Typowa psychoza po graniu w MGS'a gdzie cały czas obserwujesz innych i wyczekujesz momentu na atak, teraz tobie wydaje się że ktoś się na ciebie czai.
A tak w ogóle to przydałby ci się mały remont w łazience bo te kafelki są już niemodne.
Wombat napisał(a): Boję się psów. Gdy koło mnie przechodzą(małe czy nie daj Boże duże) zawsze odczuwam lęk, szybciej bije mi serducho. .
. No, ale dopóki obserwujecie i ten atak nie nastąpi to będzie dobrze. Tylko nie zapominajcie, że ktoś może Wam drabinę przewrócić podczas tych obserwacji. Zastanawiam się czasem czy to dziwne poczucie bycia obserwowanym przez kogoś nie bierze się z jakiegoś mojego narcyzmu
. Choć ogólnie za narcyza się nie uważam.Solidny napisał(a):Ja mam tak samo jak ktoś się do mnie odzywa na ulicy (zwykle żeby pytać o drogę albo godzinę). Może przez to, że mnie napadnięto za czasów gimnazjalnych.

kALWa888 napisał(a):o pieprzyku na dole myślałem że tylko ja wiem.
.
.
SALADYN napisał(a):Uwielbiam groszek, dokładniej to groszek konserwowy i nie mam na myśli sałatki czy innej zupy tylko opróżnianie puszki samego groszku. Dość dziwne żeby się nadawało do tego tematu ?
SALADYN napisał(a):Ja muszę taką puszkę opróżnić bez niczego.
.
.kALWa888 napisał(a):Co do samych dziwactw to nowych nie kojarzę oprócz wymienionego wcześniej. Już nie tak często, ale wciąż mi nieraz towarzyszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości