Faja napisał(a):Polecą hejty jak nic ja Kojiego
Simon napisał(a):Pozdrawiam cięęę, Damian i twój preorder:P
Gillian Seed napisał(a):Anulować, nie anulować - dobre pytanie

Solidny napisał(a):Trochę próbuje to wyjaśnić:
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/sta ... 24/photo/1
No i niby prawie ok, ale jeśli liczyć wielokrotne przejścia
Zancudo napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to dorzucają jeszcze 4-5 dodatkowych misji opartych o różne środowiska. Załóżmy, że każda z nich trwa po 15 minut, co łącznie daje nam jakieś 3h zabawy.
Saladin01 napisał(a):Solidny napisał(a):Trochę próbuje to wyjaśnić:
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/sta ... 24/photo/1
No i niby prawie ok, ale jeśli liczyć wielokrotne przejścia
Zajebiście, gra jest dłuższa bo mogę do niej wracać. Coś takiego można powiedzieć o każdej pozycji ale nie o demie, nieskończonym produkcie. Reszta to bełkot. Co on tam mówi o standardzie gier? Że tyle czasu trwają liniowe tytuły? Żadnych na półtora godziny nie znam. Jest to w sumie śmieszne patrzeć jak w firmie dostali ataku sraczki po deszczu krytyki jaki na nich spadł i próbach opanowania zamieszania. Asystentka Kojimy nazwała artykuł fałszem (najwyraźniej nie zdając sobie sprawy z autoryzacji Kojimy), gdzie indziej słabo ogarnięty marketingowiec studia bronił czasu gry porównując go do The Journey oraz Dear Esther zapominając chyba o różnicach jakie dzielą te pozycje.
. Pisał o tym, że "czas przejścia" liczy się tylko w liniowych tytułach, a GZ taki nie jest, więc trzeba inaczej na to patrzeć. No, słabe te argumenty, ale to już chyba pośrednio wyraziłem we fragmencie posta, który uciąłeś
. Porównanie z Journey i Dear Esther też czytałem. Gdyby wydali za taką samą cenę, miałoby nawet sens. Gdyby to był skończony, oryginalny produkt (jakieś krótkie dzieło Kojimy na boku), mielibyśmy o czym rozmawiać.
. Coś czuję, że za parę miechów kupi się to za 20zł.Solidny napisał(a):Pisał o tym, że "czas przejścia" liczy się tylko w liniowych tytułach, a GZ taki nie jest, więc trzeba inaczej na to patrzeć.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości