.
Gac666 napisał(a): "uduszę Cię Twoimi jelitami".

uci napisał(a):czy fallout 2 nie miał właśnie problemów z tego powodu?

Faja napisał(a):Ja sie na nich natknalem w pierwszej misji w Afryce, uspilem gnoi i nie moglen sfultonowac. Czemu?
Faja napisał(a):Ja sie na nich natknalem w pierwszej misji w Afryce, uspilem gnoi i nie moglen sfultonowac. Czemu?
Ocwelot napisał(a):A po co ci dzieci w bazie? To Seszele, nie Watykan.

Tidus93x napisał(a):Ocwelot napisał(a):A po co ci dzieci w bazie? To Seszele, nie Watykan.
W Zanzibarze też były dzieci. Big Boss przygarnął sieroty wojenne, więc dlaczego nie miałby przyjąć afrykańskich dzieciaków, zmuszanych do walk?

Gillian napisał(a):Wracam z wakacji, otwieram pierwszy temat i juz spoilery w nieoznaczonym temacie i to jeszcze od SALa... Nie denerwujcie mnie.
SALADYN napisał(a):Gillian napisał(a):Wracam z wakacji, otwieram pierwszy temat i juz spoilery w nieoznaczonym temacie i to jeszcze od SALa... Nie denerwujcie mnie.
Gdzie ty spoiler widzisz ? Po trailerach było wiadomo że będą dzieciaki w grze.
Gillian napisał(a):SALADYN napisał(a):Gillian napisał(a):Wracam z wakacji, otwieram pierwszy temat i juz spoilery w nieoznaczonym temacie i to jeszcze od SALa... Nie denerwujcie mnie.
Gdzie ty spoiler widzisz ? Po trailerach było wiadomo że będą dzieciaki w grze.
Sam chcialbym sie przekonac co sie stanie kiedy gimbus pojdzie do piachu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość