Czy próbowa? si? kto? kiedy? upodobni? do jakiej? z postaci

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Postprzez liquid kaczor » N lip 09, 06 22:04

Bo Snejku ma specjalne pud?a po niewiadono czym.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez La Li Lu Le Lo » N lip 09, 06 22:32

W takim pudle da si? zmie?ci? !!!
Ju? próbowa?em o ile pami?tam, w?a?nie szukam pud?a, bo chce przetestowa? skuteczno?? tego sposobu na ukrycie si?:D
Touche . . .
La Li Lu Le Lo
Night Sight

Postprzez Flyman » N lip 09, 06 23:19

Próbowa?e? z pud?em od pralki??
Life isn’t just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies...Obrazek
Flyman
Zanzibar

Postprzez liquid kaczor » Pn lip 10, 06 10:38

Od prali te? jest dobre, ale nale?y pami?ta? i? Snake w MGS 2 mia? pud?o pa jakich tam owocach i jak on tam sie mie?ci??
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez Mr_Zombie » Pn lip 10, 06 11:22

Inna sprawa - jak on to pud?o chowa? do "kieszeni" :D.

A je?eli chodzi o upodabnianie si? -- mam kozi? bródk?, ale to raczej nie po Vampie (mia?em wcze?niej) XD. Chcia?em sobie zapu?ci? te? d?ugie w?osy, ale jak mi si? nagle zacz??y zwija? (mam lekko kr?cone) to da?em se spokój, bo wygl?da?em idiotycznie :).
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Relict » Pt lip 14, 06 14:46

Ju? cie wyobra?am Mr_Zombie ... ja do pud?a si? nie chowa?em hehe .. no moze kiedy? jako dziecko to troche fantazja mnie poruszy?a kilka razy . Chowa?em si? w szafce na basenie haha ...
Relict
Red Blaster

Postprzez Snake VR » N paź 08, 06 22:36

Co mi pozostaje zarost taki jak mia? Snake w MGS 2 oraz wypowiadane kwestie prze zemnie Cyborga Ninja
Snake VR
banan

Postprzez Old Snake » Śr paź 11, 06 12:00

To mo?e nie jest upodabnianie si? do postaci ale chodze na strzelnice wi?c nieraz moge dorwa? zabawki z MGS (nasz poczciwy ka?asz, raz wali?em z SWD), szkoda ?e nie maj? tam USP albo PSG 1, chocia? mia?em okazje potrzyma? i z?o?y? si? z niego i nie wiem jak Sniper Wolf z tego strzela?a na stoj?co jak cholerstwo jest dosy? ci??kie.

Jak ju? koledzy wy?ej wymienili tak i ja si? "bawie" w ASG (polecam!)i w mundurze z daleka i po ciemku to mog? troche przypomina? Big Bosa ;) (SNAKE jak chcesz pogada? o asg to odezwij si? na moje gygy 2325001)

A nied?ugo b?de móg? zasmakowa? ?ycia ziewacza za spraw? naszego niezast?pionego WKU
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Poprzednia strona

Powrót do Wszystko o serii