Moderator: GM
u mnie w każdym fpsie pod myszką mam rzeczy związane z operowaniem gnata, pod lewą ręką zawsze mam sterowanie postacią
, tu jest wyjątek z wychylaniem się, bo akurat całkiem wygodne.
.
, pamiętam te czasy Quake'a 1 gdzie prawym przyciskiem chodziło się do przodu... (bo tak było by default)
. Aczkolwiek sam mam kucanie pod C, takie przyzwyczajenie, że albo skaczę albo kucam, wiec mam pod kciukiem. No ale z drugiej strony ja mam klawiaturę MERC, która ma specjalny rozstaw klawiszy do grania ;P
Gac666 napisał(a):No ale z drugiej strony ja mam klawiaturę MERC, która ma specjalny rozstaw klawiszy do grania ;P
http://www.webtechglobal.co.uk/wp-conte ... s-merc.jpg

?
, no ale co tam nie przeszkadzało mi to.
.
.
.
. Do obu serii mam sentyment, Wolfenstein 3D (a propos, widziałem świetny easter egg nawiązujący do niego w The New Order
) i Duke Nukem 3D były wśród moich pierwszych gier na PC.

, ja dopiero zdobyłem łódkę
. Co do gry to jest naprawdę fajna, muza ma klimat ale jest jej za mało, a voic jest naprawdę nie zły. Czy można puścić sobie w grze własną nutę z tych znalezionych płyt gramofonowych, może na jakimś nazistowskim kieszonkowym gramofonie?
Momentami mam dość biegania za zabawkami, spawarkami dla załogi itp, jest to z deka irytujące jak bosowie w PW. Ukrytych miejsc tych dobrych to ..... no tak tylko jedno znalazłem fajne gdzie przestawialiśmy miecz a reszta to albo wypalanie albo przecinanie łańcucha .... to już mnie nudzi. Bardzo podobają mi się animacje a szczególnie te z walki wręcz czy stelath kill, są losowe i każde zazwyczaj różni się od poprzedniego, są wręcz zajebiste. AI momentami jest skopane, są ślepi i głusi
Ale samo naparzanie do nazistów z dwóch karabinów jest bezcenne i przez takich gameplay nawet nie przeszkadza mi ta lekko zacofana grafika. A porównywać to my możemy przecież do MGS GZ, ale to tak tylko na marginesie.
.
. 
.
I super jest to jak się zmienia otoczenie wraz ze zmianą lokacji. Estetyka, wygląd mundurów i nawet broń
.
Miało być 19h, końcówka dość dziwna.
.
. A naprawdę są różnice 

, gra na normalu, a statów nie widziałem
. Jak na oko to jest w połowie gry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość