The Boss to moja ulubiona postać, więc nie mogłam mieć innego obrazka. Żeńskie grono małe, ale zacne
W Japonii widziałam całkiem sporo młodych dziewczyn jarających się MGSem na TGSie, piszczących razem ze mną na widok Kojimy pod sceną
To było ciekawe doświadczenie ^^

, pozdro
a raczej konbanwa o tej porze
Mogę coś tam zasilać czasem wiedzą krzaczkową ^^shalashaska napisał(a):Myślę że jakby tak Japaneczka zasiliła grono zarządu Zanzibaru to by wyszło to nam wszystkim na dobre. Witam nowych i młodych, pozdro
Simon napisał(a):shalashaska napisał(a):Myślę że jakby tak Japaneczka zasiliła grono zarządu Zanzibaru to by wyszło to nam wszystkim na dobre. Witam nowych i młodych, pozdro
Macie moje błogosławieństwo:]

. Służę pomocą:
Tidus93x napisał(a):Może po prostu nie może znaleźć wątku ze zdjęciami. Służę pomocą:
http://metalgearsolid.pl/forum/viewtopic.php?f=75&t=2814&hilit=zdj%C4%99cia+czyli+jak+wygl%C4%85dasz

japAneczka napisał(a):Hej chłopaki! Sorry, że kilka dni mnie nie było - rozchorowałam się :( no i wyjazd mi się zbliża wielkimi krokami, więc mam mało czasu.
Część z Was miało okazję mnie poznać w Krakowie na takim wakacyjnym spotkaniu kilka lat temu, a reszta mogła zobaczyć moje zdjęcie z Hideo w PE z 2010 roku - to było śmieszne jak potem ludzie mnie poznawali na japonistyce na korytarzu z gazety
japAneczka napisał(a):Hej chłopaki! Sorry, że kilka dni mnie nie było - rozchorowałam się :( no i wyjazd mi się zbliża wielkimi krokami, więc mam mało czasu.
(....)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości