Moderator: Hal

( gdy mnie nie ma do tego czsu 22:15 to nie musicie juz dłużej czekać na mnie i możecie jechać) W większości zdarza się że i tak jestem przed 22:00. Wspomne tu że, Hal wymagał ode mnie konkretnej godziny, ale cięzko mi jest określić dokładną godzine, dlatego przybliżyłem to w najprostszy możliwy sposób 
GhostKasper napisał(a):Może spotkajmy się na jakimś czacie głosowym czy skajpie. Musimy sobie odpowiedzieć na kilka kluczowych pytań, czy wymagające wyścigi plus późna godzina pozwolą nam przyciągnąć nowych "driverow"?
) Dodam także że to w dni pracujące odbywają się wyścigi, i jakoś każdy daje rade:) Są nawet w stanie poczekać te 10-15 minut na spóźnialskich i nie tylko na mnie, choć nie reprezentuje ostatnimi czasy wysokiego poziomu, więc da sie? pewnie że się da wystarczy chcieć
Ja wciąż chcę jeździć z Wami i dlatego proszę o zmiane godziny, tyle w temacie. Pzdr PeaceWszytko jasne i zrozumiałe?
Tak dobrze rozumiesz Kasper, rozmawiamy tu o przesunięciu całej procedury o max 1h
i czy zdajesz sobie sprawe z tego że, to właśnie obecna procedura kwalifikacyjna przedłuża start wyścigu?
Tak dobrze rozumiesz Kasper, rozmawiamy tu o przesunięciu całej procedury o max 1h
Co do startu wyścigów chodzi mi o przesunięcie jdenej godziny + 15 minut extra do przodu
- kwalifikacje 22:00- 22:15 (kwalifikacje także mogą się już odbyć bezemnie np. o 21:44 - 21:59 i jak tylko się pojawiam w lobby możemy jecchać wyścig, postarałem się skrócić moją procedure jak najbardziej się da)
GDYBYŚMY ZREZYGNOWALI Z DOTYCHCZASOWEJ PROCEDURY KWALIFIKACJI, TO MOZEMY JUŻ WYSTARTOWAĆ WYŚCIG O 22;05 LUB JAK TYLKO WŁĄCZE KONSOLE I SIĘ WCZYTA GRA!
kto będzie miał ochotę to pojedzie
Wiem, że nowe zasady bardzo przypadły Tobie do gustu, ale myślę, że powrót do starych zasad raczej więcej nam ułatwi niż utrudni
Ja to widzę tak:

, więc nie zamierzam juz tutaj mącić. Sorrka jeszcze raz 
Namingway napisał(a):Jeny ale zamieszanie...
@Tar
Akurat sprawa ze zmianą zasad procedury kwalifikacyjnej na stare, ma akurat związek ze zmianą godziny startu i możliwością uczestniczenia PRZESTĘPCY w evencieWiem, że nowe zasady bardzo przypadły Tobie do gustu, ale myślę, że powrót do starych zasad raczej więcej nam ułatwi niż utrudni
Ja to widzę tak:
Pokój stawiamy o godzinie 21:00 (trening)
Około 21:30 zaczynamy kwalifikacje na starych zasadach. Cała procedura KONIECZNIE musi zakończyć się jeszcze przed godziną 22:00 Tak by był czas na ewentualne okr. formujące itp. Jeśli w tym czasie uda się PRZESTĘPCY (lub innym spóźnialskim) dołączyć do pokoju i zrobić pomiarowe okr. to superJeśli nie, to trudno, start z ostatniej pozycji.
Start wyścigu godz. 22:00
!!!BEZWZGLĘDNY!!! start wyścigu 22:15
Koniec wyścigu około 23:30
W ten sposób między kwali a wyścigiem będzie trochę czasu żeby uporać się z okrążeniami formującymi lub innymi nieprzewidzianymi problemami
Co myślicie o mojej propozycji?
Wydaje mi się, że tak by było najlepiej, może by było trochę więcej je*ania się z kwalifikacjami ale unikniemy sytuacji, kiedy po rozpoczęciu kwali nikt już nie może dołączyć. Przerabialiśmy to już kiedyś i nie było aż tak źle, trzeba tylko pilnować godziny a wszystko powinno pójść gładko

GhostKasper napisał(a):PSA, teraz to mnie rozłożyłeś na łopatki, już zaczęliśmy dochodzić do konsensusu a ty nagle się na wszystko wypinasz i rezygnujesz. To trochę nie fair i chyba zbyt pochopnie.
Fajnie ze na innych eventach chłopaki znajdują czas i dają radę się ścigać nawet w tygodniu.
To nie pokój zwierzeń żebym się rozpisywał na swój temat, ale każdy ma inna sytuacje. Czasami nie odpalam GT. przez tydzień, bo na tyłku siadam dopiero po 23 a i w weekendy nie jest za wesoło, wiec robię co mogę żeby znaleźć czas na ściganie, choć dla mnie nie o samo ściganie tu chodzi, ale o spędzanie czasu z fajnymi ludźmi. To tyle.
??
spodziewałem się że to nie będzie jednak aż tak wielki problem i uda sie to zgrać jakoś, coż zobaczymy może niedaleka przyszłość przyniesie jakieś zmiany na dobre dla każdego 
każdy ma inną sytuacje i rozumie Cię Kasper dlatego nie chce Ci odbeirać tejże o to przyjemności 

Co Cię Kasper tak bardzo rozbawiło??
Nie wypinam sie na wszystko tylko po prostu zrezygnowałem z Eventu i co Ty w tym widzisz "nie fair"? to ja nie wiem? Otóż mam do tego takie prawo:), zresztą jak każdy może się wycofać w każdej chwili, i uważam że właściwym postapieniem z mojej strony powinno to było nastąpic dużo wcześniej A nie wprowadzać tak wielkie zamieszanie tutaj. Za co Was juz przeprośiłem. Ale trudno ludziki zawsze popełniają błędey tak jak i ja
spodziewałem się że to nie będzie jednak aż tak wielki problem i uda sie to zgrać jakoś, coż zobaczymy może niedaleka przyszłość przyniesie jakieś zmiany na dobre dla każdego
Tak dokładnie to nie jest pokój zwierzeńkażdy ma inną sytuacje i rozumie Cię Kasper dlatego nie chce Ci odbeirać tejże o to przyjemności
Dodam że będe występował w miare możliwości i bardziej gościnnie niestety inaczej tego nie widze
Przecież jeździliśmy już tak i jakoś wielkich problemów nie było. Ja, Simon, Budyń, PSA i (prawdopodobnie) Nice jesteśmy za. Pozostaje Tylko Lu, Kasper, Heavy. Ty Twierdzisz że jesteś neutralny, więc jest 5 do 3 i 1 neutralny czy to aby nie jest bezwzględna większość? 
W opcji, którą ja zaproponowałem byśmy kończyli jednak trochę szybciej nie uważasz?
Przecież jeździliśmy już tak i jakoś wielkich problemów nie było.
Ty Twierdzisz że jesteś neutralny, więc jest 5 do 3 i 1 neutralny czy to aby nie jest bezwzględna większość?
Z resztą kwalifikacje NIE SĄ aż tak ważne w tym całym naszym ściganiu, żeby robić z tego taki problem.
Wgl da cała dyskusja już za długo trwa, i nie rozumiem dlaczego Kierownik chce to wszystko jeszcze bardziej odwlekać? Moim zdaniem trzeba to załatwić jak najszybciej, po co czekać kolejny tydzień i tracić czas na niepotrzebne dyskusje?
Może spróbujmy pojechać w takiej formie jakiej Ja zaproponowałem wyżej już w tym tygodniu. Wyścig na Tsukubie myślę, że do takiego testu idealnie się nadaje. Kierowniku zgódź się, i załatwmy to szybko bo w tym tempie nie wyrobimy się do końca eventu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości