Resistance is pointless
.
SaladinAI napisał(a):Ja tam chcę nowego Conana tak jak to miało wyglądać od początku

uci napisał(a):Godzilla ta nowa
i sobie myślę że zmarnowałem 2h życia na film, bo to co chciałem zobaczyć trwało może 10min do porywu 20 jeżeli doliczyć jeszcze sceny z MUTO.
Nie umiem tylko skumać czemu Pacific Rim wypełniony potworami i mechami miał takie problemy żeby dostać zielone światło na sequel, a nudny jak flaki z olejem film o żołnierzu wracającym do domu (tak mówię o godzilli) zaraz po premierze dostaje kase na drugą część :/
, nie wiem w czym zawód.

W praktycznie każdym Godzilla był bohaterem/antybohaterem z mizernym czasem antenowym. Gdybym nie pisał z telefonu, to bym nawet listę walnął. 

Gac666 napisał(a):Szczególnie, że Skywalker po "Return of the Jedi" siedzi na Yavin 4 i szkoli nowych Jedi... oh wait to już nie kanon... damn.

Zancudo napisał(a):W filmie nie było żadnego motywu zaginięcia. Niemniej, Ep.7 rozpocznie się w wiele lat po Powrocie Jedi, także kto tam wie która postać gdzie skończyła.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości