uci napisał(a):prędzej bym widział DLC fox hound, dead cell, cobry, B&B
heh najgorsze to że na pewno wydałbym na to kasę

bolekSM napisał(a):Ja w ogóle podejrzewam, że te postacie z trailera sprzed roku będą do pomocy, tj. Quiet, Code Talker, Liquid, Emmerich, Ocelot.

Tidus93x napisał(a):Kooperacja online byłaby miodzio ostateczne! Chłopaki, zbieramy się wszyscy i jedziemy z koksem! PW wymięka XD
SaladinAI napisał(a):A propos anglojęzycznych cut-scenek, każdy przeciwnik zależnie od regionu mówi macierzystym językiem. Żeby natomiast zrozumieć co mówią wrogowie będzie nam potrzebny tłumacz jako odrębna klasa w strukturach Mother Base.
. Brakowało mi tej różnorodności językowej w mgsach. Przydałby się Snake Eater po rosyjsku 

gnysek napisał(a):Oglądam te gameplaye w wyższej jakości i mi nie pasuje jedna rzecz, to przewijanie czasu... Koń sadzi kupę, a przeciwnicy ani nie srają, ani nie idą na jedzenie - mam wrażenie, że choćby w misji 100 razy przewinąć czas to niewiele się zmieni (inne pozycje rano i wieczorem i to wszystko). A szkoda. Np. misja w której czekamy na obiad i wszyscy lecą na stołówkę i możemy sobie śmigać przy budynkach bez przeszkód by była ciekawa. Albo jakaś baza i czekamy aż skończy się szkolenie, żeby przejść, lub w trakcie jak jest szkolenie/zbiórka szukamy dokumentów w szafkach żołnierzy. Taka prawdziwa infiltracja

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości