, ale jakoś mnie to osobiście nie przeszkadza.

, ale oryginalna gra musi być. Jak ktoś ma czelność być piratem to niech chociaż się dobrze kryje...
Gillian napisał(a):I klasyczne "drzwi sie nie otwieraja" oraz "kratka wentylacyjna jest zamknięta"

. To jak filtr antyspamowy.
.
. To nie te czasy co 10 lat temu, kiedy sieci społecznościowe tworzyły gadu-gadu oraz e-puls. Internet się zmienił. Dzisiaj raczej nie wyrastają jak grzyby po deszczu dziesiątki fanowskich stron o grach. Nie ma raczej takiej potrzeby, by zrzeszać fanów serii oraz tworzyć bazę wiedzy w obrębie fanowskiej strony. Teraz jest facebook oraz wikia. Także wątpię, aby nawet za sprawą reklamy i zbliżającej się premiery piątki miało się zrobić tłoczno u nas.Gac666 napisał(a):Zancudo, laicy są zawsze i wszędzie. Można natomiast ich przefiltrować i zostaną Ci co będą na tyle zdeterminowani by się dostosować.

shalashaska napisał(a):Gac666 napisał(a):Zancudo, laicy są zawsze i wszędzie. Można natomiast ich przefiltrować i zostaną Ci co będą na tyle zdeterminowani by się dostosować.
Pewnie już zacierasz ręce
Może dorzucę coś co wiem, co już gdzieś wyczytałem nie raz, nie robię tego by sprawić komuś tutaj przykrość ale za tym forum ciągnie się zła opinia już od wielu lat.
Więc jeżeli ktoś chce rozreklamować to forum to dobry pomysł ale najpierw trzeba zacząć od wprowadzania zmian które coś naprawią.
. Ale to forum się nie zmieni, będziemy nadal restrykcyjni i bezlitośni dla idiotów.
Wilczyca napisał(a):Gacuś, może Cię to zdziwi, ale ja nigdzie w sieci nie spotkałam się ze złą opinią o tym forum. Serio.
To jak? Pytać o ewentualną reklamę?
. Niech mi ktoś przypomni ile lat ma to forum Zanzibar/ Outer Heaven, to już chyba 13?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości