uci napisał(a):spoilery mówią o wątkach od tego że Luke nie żyje, lecą go ratować aż do motywu że jest on teraz głównym złym
. On idzie bezpiecznym torem nostalgii, więc wydaje mi się, że dostaniemy takie MGS4: same dziady i ciężarówka deja vu, minus splatanie wszystkich wątków, co akurat może wyjść na dobre.
Zancudo napisał(a):Omggg, nie wiedziałem, że w przyszłym roku do kin wchodzi film Gęsia Skórka, i to jeszcze z Jackiem Blackiem.
http://www.imdb.com/title/tt1051904/
. Must watch, nieważne jak bardzo syfiaste 
. 
.
to podobno zwolniono poprzedniego scenarzystę, bo ten chciał już wprowadzić nowych bohaterów na pierwszy plan, a JJ uparł się na ostatnią wielką przygodę emerytów (a dopiero w kolejnych filmach nowych). Jeśli to prawda to wielka szkoda, bo straciliśmy zacnego pisarza i koherentną strukturę nowej trylogii. Stara ekipa powinna mieć rolę Obi-Wana z Ep4, nic więcej, ale też nie mniej. Zalatuje mi to relacją Ep1 do 2 i 3, no bo ciężko Anakina nazwać głównym bohaterem w pierwszym filmie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości